Reviews van Rijschool Taskan

10 Sander schreef op
Vandaag geslaagd na het volgen van 20 bijzonder fijne en leerzame lessen. Hassan is een persoon met super communicatieve vaardigheden. open, eerlijk en een man met principes. Heb zelf bij een x aantal rijscholen een proefles gevolgd, maar kreeg bij Hassan gelijk de beste les. Ook daarna is de kwaliteit die hij geleverd heeft als rijinstructeur altijd bijzonder hoog geweest. Dat allemaal voor voordelige prijzen. Ik kan niet anders dan deze rijschool aanbevelen voor iedereen die van plan is les te volgen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Patrick schreef op
Ook ik ben geslaagd voor mijn (eerste) praktijkexamen dankzij de lessen van Hasan.

Ik heb zelf een drukke baan en had dus weinig tijd om rijlessen te volgen. Bij Hasan was dit nooit een probleem. Hasan werkt hard, ook in de avonden en weekenden was hij beschikbaar om mij les te geven en hij was altijd perfect op tijd. Ook in het verplaatsen of annuleren van lessen was Hasan altijd flexibel. Ik hoefde maar een WhatsApp berichtje te sturen dat ik niet kon en de les werd geannuleerd of verplaatst. Het was nooit een probleem.

Hasan heeft de snelheid waarmee we door de stof zijn gegaan steeds aangepast aan mijn vooruitgang en wensen. In het begin zijn we snel door de stof gegaan. Voor de grote rotondes en het verwisselen van rijbaan hebben we extra tijd uitgetrokken toen bleek dat ik daar moeite mee had. De uitleg van Hasan was altijd duidelijk. Desnoods legde hij de situatie uit met behulp van videobeelden van mijn eigen rijles of met behulp van een situatieschets op de iPad.

Hasan wordt nooit boos en is altijd in een goede bui. Ook wanneer ik fouten maakte was Hasan altijd positief. Ik heb heel veel plezier gehad in de lessen en mede daardoor ben ik autorijden ook echt leuk gaan vinden. Hasan, dank voor alles!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Ik ben heel tevreden over deze rijschool. Hasan is heel geduldig en legt goed uit. Hij blijft rustig, is positief ingesteld en heel erg gemotiveerd. Hij zorgt er voor dat je goed voorbereid het examen in gaat. Een groot voordeel aan deze rijschool is de goedkope tussentijdse toets die mijn heeft geholpen om mijn examen in 1 x te halen. De lessen zijn heel goed betaalbaar, je leert veel en het is ook nog eens gezellig in de auto. Ik zou iedereen deze rijschool aanbevelen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Ik heb veel geleerd van Hasan. Het waren zeker leerzame lessen. Er was altijd een leuke sfeer in de auto. Hij leerde mij dat fouten maken mocht, dat ik niet perfect hoefde te rijden. Zo lang ik maar veilig reed! Dit blijf ik altijd onthouden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Ik heb erg fijne rijlessen gehad. Duidelijke uitleg, veel geduld en daar naast ook gezellig. Ik zou deze rijschool iedereen aanraden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Taskan

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Taskan

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 73
In één keer geslaagd: ± 75 %
Geslaagd bij herexamen: ± 71 %
Bijgewerkt op: 02-11-2018
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.