Reviews van Autorijschool Star Plus

8,8 Romy van Rijn schreef op
Heb een geweldige tijd achter de rug met sudesh! Leerzaam en ook erg gezellig. Een eerlijke man die zowel de goede als de minder goede punten van de lessen met je door neemt, zodat je weet waar aan je moet gaan werken. Voor een dolletje was er wel tijd, maar na het dollen moest er weer aan de bak.

Tijdens de rijlessen is hij erg rustig en geduldig waardoor je een fijn gevoel krijgt en meer zelfvertrouwen.

Ik ben als leerling zeer tevreden over zowel de rijlessen als zowel de rijinstructeur!

Dank je wel.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 David schreef op
Sudesh (eigenaar van de rijschool) is een ontzettend goede instructeur. Hij is erg eerlijk en daar heb ik het meest aan gehad. Ik had een goal om het rijbewijs voor een bepaalde tijd te halen en dit is in een keer gelukt. Z'n aanwijzingen zijn zeer direct en knelpunten worden onder de loep genomen en herhaaldelijk geoefend. Tegelijkertijd heeft hij veel humor en we hebben dan ook enorm gelachen tijdens de lessen. Dit zorgt voor een top sfeer.
Af en toe werd ik met de neus op de feiten gedrukt en dat is confronterend soms, maar persoonlijk heb ik dit als zeer waardevol ervaren en is een van de redenen dat ik in een keer ben geslaagd.

Ik kan iedereen deze rijschool van harte aanbevelen. Als je in een keer je rijbewijs wilt halen, maak een plan met Sudesh en vertrouw op zijn expertise en dat hij aangeeft wanneer je er klaar voor bent. Dan komt het goed.
De uurprijzen zijn ook nog eens zeer redelijk.

Top!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Patrick schreef op
Sudesh (eigenaar van rijschool Starplus) is een betrouwbare en relaxte rij-instructeur met wie je altijd kan lachen. Hij heeft duidelijk kennis van zaken, is geduldig met zijn uitleg en weet precies wat belangrijk is voor het halen van het rijexamen! Uiteindelijk heb ik dankzij zijn rijlessen mijn praktijkexamen in 1 keer gehaald. Ik zou daarom dan ook iedereen hem aanraden als rij-instructeur.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Beste rijschool die er is, super duidelijk, houd rekening met je. En ben in 1 x geslaagd!! Zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Revy schreef op
Sudesh is a very nice and patient driving instructor with awesome humor. Today I got my driver's license on my first try!
I have had not only educative lessons, but fun ones too. I have enjoyed my time having lessons from Sudesh and would strongly recommend anyone who wants to take the driver's license to go ahead and ask for a trial lesson. You're in for a treat!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Star Plus

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Star Plus

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 36
In één keer geslaagd: ± 89 %
Geslaagd bij herexamen: ± 88 %
Bijgewerkt op: 04-10-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Eemnes (Auto)

Aantal examens: 2
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 04-10-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Schelluinen/Gorinchem (Auto)

Aantal examens: 4
In één keer geslaagd: ± 75 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 04-10-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Tiel (Auto)

Aantal examens: 10
In één keer geslaagd: ± 33 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 04-10-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.