•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Bovag
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Rijschool HartjeUtrecht Floris van Dyckhage 7 3437NJ Nieuwegein
Website: https://www.rijschool-hartjeutrecht.nl/ Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Rijschool HartjeUtrecht

8,8 Anoniem schreef op
dit is echt een top rijschool,

Rijschool hartje Utrecht is echt een aanrader ik heb hier in ongeveer een maand tijd mijn rijbewijs behaald
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Joris Macklon schreef op
In 1 keer geslaagd, en als ik niet naar Hartje Utrecht was overgestapt, was dat denk ik ook niet gelukt! Dler maakte het rijden minder stressvol voor me, zodat ik mijn kennis beter in praktijk kon toepassen. Het is bij het rijden immers naast de regels en technische aspecten, die hij ook goed uitlegde, even belangrijk om je ontspannen te voelen. Ik raad hem van harte aan aan beginnende leerlingen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Omar Ayati schreef op
Leuke instructeur! Ik heb mijn rijbewijs in 14 lessen gehaald dankzij de goede uitleg en de manier van het leren van Dler. Ik raad het zeker om bij Hartje Utrecht lessen te nemen. Veel succes
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Sofie schreef op
Superfijn gereden, in 1x geslaagd. Mijn zus heeft 15 jaar geleden haar rijbewijs gehaald bij Dler en raadde hem bij mij aan. Dler heeft veel ervaring, is gezellig om naast te zitten en ziet precies wat jij nodig hebt om het rijden onder de knie te krijgen. Hij werkt doelgericht naar het examen toe, zodat je wanneer je afrijdt de routes al kent en met zelfvertrouwen in de auto zit. Aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Pjotr schreef op
Heel relaxte instructeur. Dler neemt goed de tijd om je alles uit te leggen, hij is relaxt en ontspannen tijdens de lessen. Ook het inplannen van lessen is heel flexibel, kan je niet meer of wil je een extra les, geen probleem.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool HartjeUtrecht

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool HartjeUtrecht

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 105
In één keer geslaagd: ± 39 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 06-09-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.