Reviews van ikwilrijles

7,6 Fabian van der Lee schreef op
Het heeft de nodige bloed, zweet en tranen gekost maar mede dankzij Gerrit heb ik dan eindelijk mijn autorijbewijs gehaald. Ik vond het erg fijn dat de lessen persoonlijk op je afgestemd worden en Gerrit je zoveel mogelijk op je gemak probeert te stellen.
Streng waar nodig, en belonend als het kan.
Gerrit is altijd zeer goed bereikbaar geweest en bereid om mee te denken qua invulling van je lessen.

Bedankt!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Elise schreef op
Ik vond de lessen een fijne opbouw hebben. Met twee docenten krijg je twee invalshoeken en dat maakt dat je de materie nog sneller begrijpt. En de humor en no-nonsense spraken me erg aan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Hedda schreef op
Het is een fijne rijschool waarbij het contact informeel en gemakkelijk gaat. De instructeurs overleggen goed met elkaar over je voortgang zodat ze je beide les kunnen geven. Ze zijn realistisch over je kunnen zodat je je zeker weet dat je klaar bent voor je examen. Ik heb een erg leuke tijd gehad. Thanx mannen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Jesse schreef op
Erg goeie instructeurs, allebei. Ze vullen elkaar goed aan. De een is wat lolliger de andere wat directer. Maar beide zijn duidelijk in uitleggen en willen het je goed leren. Thanks heren!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Benno schreef op
Duidelijke afspraken en word goed gecommuniceerd.. erg fijn om bij puch en gerrit te lessen! Er werd ook rekening gehouden met mijn ploegendiensten erg fijn
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel ikwilrijles

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages ikwilrijles

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.