Reviews van ikwilrijles

9,6 Isabella van Basten schreef op
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij deze Gerrit en Puch.

Het inplannen van lessen was altijd flexibel en duidelijke communicatie.

Bij twijfel/angst over een onderdeel of als je meer informatie nodig hebt werd daar ook meer tijd en aandacht ingestopt.

Altijd goed gemutst ook al regent t pijpenstelen.

Ikzelf die veel kleiner is dan de gemiddelde Nederlander heb ook een veilig gevoel gehad en veel plezier op de les motor waar ik wel met beide benen de grond kon aanraken. Voor alle mini mensen dus zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Martijn schreef op
Erg fijne en goede rijopleiding gehad! De lessen zitten vol met humor op de goede momenten en zijn serieus wanneer het serieus moet zijn. Puch en Gerard zijn top instructeurs!

In 2 maanden tijd tijd alle examens in 1 keer gehaald!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Martijn schreef op
Net als altijd waren de lessen top! Handige tips gekregen, plezier gehad met de instructeurs en weer in 1x geslaagd. Zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Ghislaine schreef op
Heb super fijne en leerzame rijlessen gehad en ben daardoor in 1 keer geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij ik wil rijles, zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Ik ben erg tevreden met de manier waarop de rijschool alles regelt. Je kan makkelijk lessen inplannen via een eigen account. Ook verliep de communicatie erg goed. Bovendien heb ik elke les wel wat nieuws geleerd, inclusief goeie tips voor wanneer ik zelf de weg op mag. Minpunten zijn er in mijn geval ook niet. Ik ben erg te spreken over ikwilrijles.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel ikwilrijles

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages ikwilrijles

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 39
In één keer geslaagd: ± 29 %
Geslaagd bij herexamen: ± 64 %
Bijgewerkt op: 04-12-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.