Reviews van ikwilrijles

9,6 Imre schreef op
Na een minder goede ervaring bij een andere rijschool had ik na twee jaar besloten om mijn rijlessen weer op te pakken bij Gerrit van ikwilrijles. Achteraf een goede keuze. In de lessen ben ik als het ware ge-reset. Daarnaast heeft het mij geholpen dat ik een duidelijk stappenplan heb aangeleerd gekregen in mijn rijden. Hierdoor maak ik nu de juiste keuzes en ben ik gelukkig nu wel geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Mo schreef op
De heren van Ikwilrijles geven goed les. Ze leren je goed omgaan met de motor en helpen je van je angst af. Het is altijd gezellig en lachen maar je leert veel!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Nick schreef op
Vanaf het begin zeer goede instructies gekregen, erg rustig en informatief! Erg goed in de communicatie. De lessen zijn top, goed gestructureerd en erg leuk! Zowel Puch als Gerrit geven je het zelfvertrouwen om goed te kunnen motorrijden. Motors en pakken zijn van goeie kwaliteit, erg goeie ervaring gehad met ikwilrijles!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,4 Anoniem schreef op
Zeer fijne rijschool met twee vrolijke en serieuze instructeurs. Door goede lessen en duidelijke uitleg in één keer geslaagd voor het motorrijbewijs. Lessen zijn gemakkelijk in te plannen en communicatie verloopt soepel. Prettige ervaring met deze rijschool zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Amber schreef op
Als vrouw 'die al niet kon fietsen' toch maar eens een proefles motorrijden gedaan. De AVB lessen van Gerrit waren leuk en nuttig: het ging niet altijd even goed maar met de juiste tips en tricks is het me gelukt. De AVD lessen daarna vooral van Puch gehad, onwijs gezellig en leerzaam. Beide examens in één keer gehaald. Dankzij de geweldige begeleiding van Gerrit & Puch mag ik vanaf vandaag dan ook zelfstandig de weg op. Het lijkt misschien gek om van twee verschillende instructeurs les te krijgen maar ik heb het als zeer prettig ervaren en ze vullen elkaar goed aan. De lesmotoren (Yamaha MT-07!) rijden super fijn, geen oude rommel. Omdat ik niet zo groot ben (1.63) heb ik bijna altijd op een van de verlaagde motoren gelest: hartstikke relax dat deze mogelijkheid er is. Bedankt mannen! Ik zal naar jullie zwaaien als ik binnenkort mijn eigen tweewielig beest heb.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel ikwilrijles

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages ikwilrijles

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 36
In één keer geslaagd: ± 21 %
Geslaagd bij herexamen: ± 36 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Utrecht (Bromfiets)

Aantal examens: 7
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 67 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Amsterdam (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 90
In één keer geslaagd: ± 95 %
Geslaagd bij herexamen: ± 75 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Utrecht (Auto + aanhanger)

Aantal examens: 9
In één keer geslaagd: ± 25 %
Geslaagd bij herexamen: ± 80 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Utrecht (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 1
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Utrecht (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 115
In één keer geslaagd: ± 76 %
Geslaagd bij herexamen: ± 82 %
Bijgewerkt op: 04-01-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.