Reviews van ikwilrijles

8,8 Anoniem schreef op
Erg prettige ervaring gehad bij ikwilrijles. Inmiddels mijn motorrijbewijs behaald. Beide instructeurs geven op een hele verschillende manier les. De ene wat proactiever met constante feedback puntjes en de ander wat rustiger en meer achteraf evalueren en bespreken. Beide manieren zijn erg fijn en de afwisseling ervan vond ik ook wel geslaagd. Beide zijn erg geduldig en hebben duidelijk passie voor het vak. Wat mij het meest aantrok was dat de mentaliteit niet zozeer was "Het CBR examen halen" maar juist "een goede motorrijder worden, dan haal je het CBR examen sowieso". Ik kan iedereen ikwilrijles aanraden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Fabian schreef op
ik heb van beide instructeurs les gehad , beide geven op een eigen manier les , voor avb heb ik het meest gelest met Puch de oefeningen worden goed uitgelegd. En als er gezien word dat je meer kan dan nodig is voor het examen krijg je meer uitdagende oefeningen om toch al een betere motorrijder te worden. Met Het lessen voor AVD heb ik met beide gelest , ik vond het erg fijn om zo nu en dan is door te stoppen om door te spreken wat er goed ging en wat verbeterd kon worden . Ik kan iedereen de rijschool aanraden bij al mijn andere rijbewijzen ben ik nooit in een keer geslaagd en voor de motor elk examen de eerste keer geslaagd !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Ik ben in december in 1x geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij ikwilrijles! Het waren altijd goede, duidelijke en gezellige lessen met Gerrit. Het inplannen van de lessen ging ook heel flexibel door de goede communicatie.
Kortom, een echte aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Niels schreef op
Ik heb in november - december bij Ikwilrijles de motorrijopleiding gevolgd en daarbij beide examens tijdens de eerste poging met succes afgerond. Goede lessen, goede prijzen en flexibel met het inplannen van lessen. Ook les je op relatief nieuwe motoren!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Isabella van Basten schreef op
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij deze Gerrit en Puch.

Het inplannen van lessen was altijd flexibel en duidelijke communicatie.

Bij twijfel/angst over een onderdeel of als je meer informatie nodig hebt werd daar ook meer tijd en aandacht ingestopt.

Altijd goed gemutst ook al regent t pijpenstelen.

Ikzelf die veel kleiner is dan de gemiddelde Nederlander heb ook een veilig gevoel gehad en veel plezier op de les motor waar ik wel met beide benen de grond kon aanraken. Voor alle mini mensen dus zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel ikwilrijles

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages ikwilrijles

Examencentrum Utrecht (Auto)

Aantal examens: 39
In één keer geslaagd: ± 29 %
Geslaagd bij herexamen: ± 64 %
Bijgewerkt op: 03-01-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.