Reviews van Omka

10 Safa Aslan schreef op
hele goeie rijschool. Geeft super goed les en heeft altijd geduld en legt goed uit. Ben in 1 keer geslaagd dankzij rijschool omka!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Seray schreef op
Met dank aan rijschool OMKA heb ik ook mijn rijbewijs behaald. Altijd gezellige en leerzame lessen gehad. Zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 MB schreef op
Op een leuke manier leren autorijden, prettig en ongedwongen! Uitleg is helder en vriendelijk. Je krijgt als leerling goed de ruimte om te laten zien wat je al wel en niet kan. zeer blij met mijn rijbewijs heel erg bedankt Omka :)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Ozan schreef op
Rijschool OMKA is een hele goede rijschool. Ik heb mijn praktijk examen in een keer gehaald. Dankuwel Rijschool OMKA! Zeer nuttige lessen en vooral leuke lessen gehad!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Rijschool Omka,

Is echt een aanrader. Rij instructeur luisterd met aandacht naar de leerling.
Geeft steun en tips voor theorie& rijexamen.
Fijne en veilig rijlessen gehad.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Omka

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Omka

Examencentrum Leusden (Auto)

Aantal examens: 25
In één keer geslaagd: ± 68 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 04-02-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.