Reviews over Omka

7,6 Anoniem schreef op
Geduldigheid van de instructur. Alles is goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb de gelegenheid on fouten te maken en zelfvertrouwen te bouwen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Jente McGarvey schreef op
Ik heb een zeer goede ervaring gehad bij rijdshool Omka. Ik had wat meer aandacht nodig als leerling en dat het ik zeker gekregen, ik ben daar heel dankbaar voor. We hebben samen hard gewerkt om mijn rijstijl bij te spijkeren en meer zelfvertrouwen op te bouwen tijdens het rijden. De rijschool is heel persoonlijk en dat vind ik erg fijn. Er hing altijd een goede sfeer tijdens de les zodat ik me op mijn gemak voelde. De instructeur was zeer geduldig met mij. En dat heeft een mooi resultsaat gegeven want ik ben in 1x geslaagd.


Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Kaan schreef op


TOP RIJSCHOOL! Ik ben dankzij de leerzame en leuke lessen van meneer Atalay in 1 x geslaagd! Niks anders dan een perfecte rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Mehmet schreef op
Wat vind je van deze rijschool? Vertel het ons hieronder!

Geweldige rij instructeur die met u meedenkt en goed inzicht heeft op hoeveel rijlessen u nodig zal hebben. Ik heb hele gezellige en leerzame lessen ervaren.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Mert schreef op
Wat een top rijschool!
Ik had nog geen autorij ervaring en heb het alsnog in 1 keer gehaald met de hulp van meneer omka met zijn leuke en interessante lessen. Het is zeker een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Omka

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Omka

Examencentrum Leusden (Auto)

Aantal examens: 29
In één keer geslaagd: ± 61 %
Geslaagd bij herexamen: ± 73 %
Bijgewerkt op: 01-07-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.