Reviews van Omka

8 Bayram schreef op
Bedankt voor de lessen! Ik raad Rijschool Omka zeker aan. Je voelt je op je gemak en krijgt zeer nette en duidelijke lessen. Je wordt goed voorbereid voor je praktijkexamen en slaagd zonder twijfel.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Geweldige rijschool! Rustig en aardige rijinstructeur, ben met plezier elke dag de auto ingestapt. Met 25 lessen ben ik mijn praktijkexamen ingegaan en heb hem in 1x gehaald!! Woon je in of rond Amersfoort? Dan is rijschool OMKA zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Vreselijk ! De instructeur praat persoonlijke onzin , is niet efficiënt , rookt tijdens les en op de laatste schreeuwt tegen lering!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
In 25 lessen heb ik mijn rijbewijs kunnen halen bij rijschool Omka
Past zich volledig aan de leerling
Zeker een aanrader dus!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,4 K schreef op
Dankzij rijschool Omka Ben ik in 1 keer geslaagd , iedereen op deze rijschool slaagt in 1 keer was geweldig.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Omka

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Omka

Examencentrum Leusden (Auto)

Aantal examens: 16
In één keer geslaagd: ± 87 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 02-12-2018
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.