Reviews over Omka

6 Anoniem schreef op
Ik heb een tijd lessen gevolgd bij Meneer Atalay. Ik leer door vragen te stellen en wil alles begrijpen. Waarom iets moet, wat handig is en hoe iets werkt. Bij de eerste lessen werd dit aangemoedigd door meneer maar tegen het einde werd de sfeer erg negatief. Ik heb een tweetal keren iemand meegenomen en deze persoon gevraagd of hij wilde opletten op mijn gedrag, misschien ben ik negatief? Uiteindelijk gestopt nadat mij verweten werd dat ik mij overal boven voel staan. Na een aantal lessen bij een andere rijschool geslaagd.
Ik lees alle positieve beoordelingen en ben enorm blij dat er mensen zijn die wel een positieve ervaring hebben gehad! Weet hoe je leert en klikt het niet, ga dan op zoek naar een andere rijschool.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Pam schreef op
Hele goede rijschool! Ik ben door de goede lessen, goede uitleg en door een top rij-instructeur in 1 keer geslaagd. Meneer Atalay is een prettige, begripvolle rij-instructeur met een heldere uitleg. Ik voelde me heel erg op mijn gemak bij hem.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Ibrahim Asilsoy schreef op
Vandaag 1e keer praktijkexamen gehad en in een keer geslaagd. Dit dankzij de beste top instructeur van Amersfoort.

Dank u wel meneer Atalay!

Een zeer geadviseerde rijschool en een aardige instructeur die je alles goed uitlegt en je heel goed gerust stelt.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Hele goede rijschool! Fijne en duidelijke uitleg. Perfecte rij instructeur met een goed humeur! Omka is zeer zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Geduldigheid van de instructur. Alles is goed en duidelijk uitgelegd. Ik heb de gelegenheid on fouten te maken en zelfvertrouwen te bouwen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Omka

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Omka

Examencentrum Leusden (Auto)

Aantal examens: 22
In één keer geslaagd: ± 57 %
Geslaagd bij herexamen: ± 75 %
Bijgewerkt op: 01-09-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.