Reviews van Omka

8 Familie Gielen schreef op
Na een aantal keren gezakt te zijn is onze zoon gewisseld van rijschool. Bij Omka werd duidelijk dat hij erg veel basiszaken nog niet goed had geleerd. Dit is in een beperkt aantal lessen bijgespijkerd en daarna: geslaagd!

Zo jammer dat hij niet meteen bij Omka gestart is! Dat gaan we bij onze tweede zoon anders doen!

Kundige, rustige en heel erg aardige instructeur. Prima prijs-kwaliteitverhouding!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Ali schreef op
Rijschool Omka heeft mij geleerd om veilig en vlot deel te nemen aan het verkeer. Dit allemaal te danken aan een goede rij instructeur en vriend die altijd altijd zijn best doet om je fouten op te pakken en eraan te werken.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Olivier prins schreef op
Ik ben heel erg blij met omka! Ik ben in 1 keer geslaagd zonder heel veel stress. Hele goeie begeleiding gekregen. Ik heb duidelijk alles goed behandeld voordat ik was begonnen aan mijn praktijk. Ook vind ik de auto lekker rijden wat ook een pluspunt was. Dus overal een top rijschool. Alleen jammer dat ik niet in een dikke mercedes kon lessen. Maar ik kan er mee leven ;)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Noortje schreef op
dit is de beste rijschool van Amersfoort! Ik heb zelf ADD en pdnoss en ook nog eens zware concentratie problemen maar deze rijschool heeft mij hier fantastisch bij geholpen!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Ben in 1 keer geslaagd met Omka! Hele fijne en ontwikkelde rijschool. Past zich aan aan jouw persoonlijkheid en ontwikkeling. Meneer Atalay heeft mij op de beste manier opgeleid en voorbereid voor mijn examen. Ben heel tevreden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Omka

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Omka

Examencentrum Leusden (Auto)

Aantal examens: 31
In één keer geslaagd: ± 64 %
Geslaagd bij herexamen: ± 89 %
Bijgewerkt op: 04-10-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.