Reviews over Omka

10 Suzan schreef op
Een top ervaring met een geweldig rij instructeur. Ik heb mijn praktijkexamen vandaag gehad en ik ben heel dankbaar.
Een aanrader
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anass schreef op
Ik heb bij Omka lessen genomen en het ging super goed en vlot, hij wist wat ik nodig had en steunde mij door alles en daardoor heb ik mijn rijbewijs kunnen halen
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Gazi schreef op
Opleiding was zeer duidelijk en leerzaam.
Ik heb mijn rijbewijs gehaald dankij OMKA.
Ik adviseer iedereen die snel zijn rijbewijs wil halen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Aysima schreef op
Dankzij rijschool Omka heb ik snel mijn rijbewijs kunnen halen. Heel tevreden met rijschool Omka. Altijd duidelijke en informatieve lessen gehad. Ik raad iedereen rijschool Omka aan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Meliha schreef op
Omka is in mijn ervaring een rijschool die heel erg op de leerling gefocust is. Ik had zelf vaak moeite met wat ik geleerd heb in de praktijk toe te passen en nogal onzeker over mijn rijgedrag, maar Mustafa Atalay geeft duidelijk uitleg en kijkt eerst wat voor persoon jij bent en beoordeelt zo hoe hij les moet geven. Hij is bij mij altijd erg geduldig geweest, geeft je zelfvertrouwen, en steekt veel moeite in zijn leerlingen. Dankzij Omka ben ik in een keer geslaagd!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Omka

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Omka

Examencentrum Leusden (Auto)

Aantal examens: 46
In één keer geslaagd: ± 42 %
Geslaagd bij herexamen: ± 67 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.