Reviews over Omka

10 Iliano schreef op
Omka heeft heel veel ervaring op het gebied van omgaan met personen, ik en meerde familie leden hebben bij zijn rijschool gelest met als resultaat: geslaagd!, hij geeft duidelijk uitleg, heeft een fijn en rustig karakter en leert je alle dingetjes waar je extra op moet letten. Bovendien vind ik hem persoonlijk erg goed geprijsd voor de kwaliteit die hij levert.
Ik raad zijn rijschool zeer zeker aan!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Kyara Vos schreef op
Goede ervaring met Omka. Geeft me zelfvertrouwen bij het rijden en kijkt goed naar wat ik nodig heb.
In een keer geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Hardstikke goede rijschool, kwam met 0 ervaring in rijden binnen maar Attelay heeft het mij goed geleerd! Fijn om bij hem ervaring op te doen, zeker aan te bevelen!??
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
In 1x geslaagd bij rijschool Omka. Neemt goed de tijd met uitleggen en heeft goede inzicht op hoeveel lessen je nodig hebt. Gezellige en leerzame lessen. Omka is erg geduldig en steekt veel moeite in zijn leerlingen, zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Deze rijschool vind ik super super goed. Ook nog een leerzaam, hij heeft erg veel geduld en leert je heel veel dingen.

Neemt altijd de moeite en is erg vriendelijk!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Omka

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Omka

Examencentrum Leusden (Auto)

Aantal examens: 25
In één keer geslaagd: ± 47 %
Geslaagd bij herexamen: ± 60 %
Bijgewerkt op: 01-12-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.