Reviews over Rijschool Meerburg

7,6 Lenno schreef op
Erg fijne manier van lessen, erg geduldig en denkt mee met je situatie/omgeving.
Duidelijk plan/structuur en een prima auto om in te rijden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Ellen schreef op
Willeke is een hele leuke vrouw die je de volle aandacht geeft. Ze kijkt goed naar wat je nodig hebt en zet daar op in. Haar enthousiasme en geduld zorgen voor een vertrouwde leeromgeving. Ze staat niet achter je, maar naast je. Samen ga je er voor en haar positieve instelling zorgt er voor dat je er vertrouwen in hebt en niet onzeker bent tijdens het rijden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
Ik heb rijschool Meerburg als heel succesvol ervaren. Willeke is een erg gedreven en positieve instructrice.
We moesten er echt voor knallen en door haar 100% inzet werd ik zelf ook minder onzeker in het verkeer. Af en toe even gezellig een cappuchino drinken tussen de rijlessen door was ook heel gezellig!
Bedankt Willeke.
:)

Groetjes,

Iza
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Annelien schreef op
Rijschool Meerburg is een erg goede rijschool in (de omgeving van) Zwolle. Willeke geeft elke leerling individueel aandacht, door nooit van een leerling te vragen een andere leerling op te halen of weg te brengen. Ze houdt goed in de gaten welke vaardigheden al behaald zijn en waar nog aan gewerkt moet worden. Willeke is vriendelijk, gezellig en zeer bekwaam. Ik heb met ontzettend veel plezier rijlessen gevolg bij deze rijschool en kan Rijschool Meerburg bij iedereen aanbevelen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Maxime Kraan schreef op
Rijschool Meerburg is een ontzettend goeie rijschool. Willeke, de rij instructrice, is een rustige, vooral gezellige vrouw die alles haarfijn uitlegt. Tijdens de lessen werden ook theorie onderdelen besproken en ik kon altijd mijn vragen stellen als het gaat om theorie. De auto van de rijschool rijdt ontzettend fijn. Met plezier heb ik mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Meerburg. Zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Meerburg

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Meerburg

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.