•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Rijschool Buurman & Buurman

10 Meinema schreef op
je Krijgt alles goed uitgelegd en je mag het zelf inplannenIk heb geen min punten


Er is supper goed en een aanrader
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Rijschool buurman en buurman dit is een gezellige rijschool waar ze er echt alles aan doen je zo snel mogelijk te laten slagen. Nou dat heb ik geweten. Ze leggen alles perfect uit en zonodig word er een demo gegeven met een stap voor stap uitleg,en dan mag jezelf aan de slag. En de demo filmpjes zijn ook bijzonder zinvol. Ik ben blij dat ik bij Buurman&Buurman gelest heb ben toch geslaagd met 30 uur les. De instructeurs weten heel veel te vertellen over het verkeer en gevaar herkenning. Top rijschool.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,6 Melvin schreef op
Gezellige en goede rijschool! Er zijn veel rijscholen in deze omgeving, maar ik ben zeer blij dat ik voor Buurman en Buurman heb gekozen. Alles in 1 keer gehaald, omdat ze weten wat nodig is en wat bijgeschaafd zou moeten worden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Tamar schreef op
Ik heb met plezier gelest bij buurman en buurman.
Het was altijd erg gezellig! ze nemen echt de tijd voor je en dat is echt super fijn!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9 Michael schreef op
Super fijne en hele goeie rijschool. Ik heb hier met plezier gelest en ben zelfs nog de 1e persoon die de Tussentijdse toets en het eindexamen mocht maken. Ben in de eerste keer met vlag en wimpel geslaagd .. Heb zelf zo`n 43 lessen gehad , en heb dit gedurende 3 maanden veel plezier in gehad.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Buurman & Buurman

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Buurman & Buurman

Examencentrum Zwolle (Auto)

Aantal examens: 8
In één keer geslaagd: ± 40 %
Geslaagd bij herexamen: ± 67 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Hoogeveen (Auto)

Aantal examens: 8
In één keer geslaagd: ± 33 %
Geslaagd bij herexamen: ± 0 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.