Reviews over Autorijschool Nisa

9,2 Anoniem schreef op
Voor mij de beste rijschool van Enschede en omgeving. Altijd goede feedback waar ik iets aan had. In 1 keer mijn examen gehaald!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Waardeloos rijschool
**GECENSUREERD IN VERBAND MET SCHENDING VOORWAARDEN**
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Echt een top rijschool, wordt duidelijk uitgelegd en aangewezen. En over geduld gesproken, zekers een pro. Ook fijn dat er alleen voor vrouwen is bedoeld. Aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Slecht

De dame (met hoofddoek) achter het stuur van haar Mercedea A was op 1 mei 2018 tot 2 keer toe (en direct na elkaar) te beroerd om richting aan te geven. Geen wonder dat die dames zo beroerd rijden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Super! Het fijne is ook dat deze rijschool alleen voor vrouwen is. Verder krijg ik goeie uitleg en wordt heel duidelijk uitgelegd. Zeker een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool Nisa

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Nisa

Examencentrum Enschede (Auto)

Aantal examens: 13
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 23 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.