•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Rijles Twente

8,4 Maarten schreef op
Top rijschool, kijkt goed waar je zwakke punten liggen. Geeft je het vertrouwen en heeft geduld tot dat je het kan!! Met een dosis humor tijdens je rijlessen haal je hier net als ik in 1x je rijbewijs.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Marina schreef op
Rijles Twente is een fantastische rijschool met een leuke instructeur die de heletijd goed uitlegt waar mijn fouten zijn om ze goed te verbeteren!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
een zeer goeie en betrouwbare rijschool! niks over te klagen goeie uitleg van een zeer geduldige behulpzame en humeurige rijinstructeur, kosten zijn ook zeker niet te hoog voor wat je leert!

kortom een top rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Goede rijschool
Geeft prettig les en houd wel van een grapje. Blijft altijd rustig en gezellig. echt een aanrader.

Dankjewel Jacob
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Ik kan hier een heel verhaal schrijven maar Jacob is gewoon een goeie, duidelijke, geduldige rij-instructeur met ontzettend veel humor.
Hij weet precies hoe hij het beste uit je kan halen.

Kortom een echte aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijles Twente

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijles Twente

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.