Reviews over Rijschool Roombeek

8 Noëlle schreef op
Heeft het beste beentje voor met zijn leerlingen. Is meedenkend en vriendelijk. Grijpt in als het moet. Er word gewerkt aan de leerdoelen en er is altijd een positieve spirit!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Rijschool roombeek is een proffesionele rijschool dat lessen van hoge kwaliteit tegen lage prijs aanbied. De grote namen in de branche zoals bijvoorbeeld brünen klinken goed maar zijn veel duurder en de leskwaliteit is veel lager.

Conclusie ik zou deze rijschool aanbevelen aan de leerling die niet teveel wil betalen maar toch opzoek is naar kwaliteit!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Anoniem schreef op
Ik vind dat de rijinstructeur zijn werk tot het beste doet , meneer de rijinstructeur luistert naar de vragen die verkeerd worden begrepen tijdens de rijles en zelf geeft die altijd het beste feedback terug.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
Leuke en leerzame lessen! Je wordt goed geholpen. Goede communicatie. Geen sprake van problemen, er is niks verder aan toe te voegen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
Erg leerzame en gezellige instructeur. Het is altijd gezellig en er word productief geoefend tijdens de lessen. De instructeur geeft veel complimenten als je vorderingen maakt. Dit heeft mij veel geholpen voor mijn zelfverzekerheid bij de lessen en het examen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Roombeek

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Roombeek

Examencentrum Enschede (Auto)

Aantal examens: 47
In één keer geslaagd: ± 30 %
Geslaagd bij herexamen: ± 41 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.