Reviews over Rijschool Elles

7,2 Anoniem schreef op
Leuk gelesd bij elles veel gelachen tijdens de lessen en ze gaf me echt veel zelfvertrouwen daar waar ik zo bang was heeft zei me erdoor getrokken.
Ook vlak voor me examen was ze zelfs bereid op zondag te rijden .
Want zei vond mijn examen die ik in die aankomende week had belangrijker dan haar eigen vrije dag ...bedankt voor alles
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
Reactie van de rijschool geschreven op
Hoezo twee weken geen examens beter kijken en volgende week 7 examens
9,2 Rijschool Elles schreef op
Super rijschool raad iedereen deze rijschool aan omdat Elles weet hoe ze met der leerlingen moet omgaan topic rijschool ben ook in een keer geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Leuke fijne rijschool die zich zeer interesseerd in leerling zelf .. ook de ontwikkelingen van leerling bijhouden( wat voor werk je doet je stage alles wat je over jezelf verteld weten ze week erop nog en informeren daar dan weleens na) zeer gemotiveerd om leerlingen met theorie te laten beginnen om onnodig veel lessen te voorkomen .

Maar zeker ook tijd voor geintje tijdens de les... heb het er zeer naar me zin .
Voel me niet zomaar een "leerling"
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Priscilla R schreef op
Zeer goede rijschool.Veel geduld maar ook eerlijk ze doen er alles aan dat je gaat slagen dus ik heb niet zo veel lessen meer gereden bij Elles maar die lessen waren wel geweldig
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Shamira schreef op

Super rijschool , Elles gaf mij weer zelfvertrouwen in auto rijden en vond het erg fijn en vooral gezellig om met Elles te rijden . Heb een leuke en leerzame tijd gehad . Elles is een topper een vakvrouw en goed in haar werk!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Elles

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Elles

Examencentrum Deventer (Auto)

Aantal examens: 154
In één keer geslaagd: ± 58 %
Geslaagd bij herexamen: ± 55 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.