Reviews over Autorijschool Vishaal 01

7,6 Mihaela schreef op
Goede rijschool ! Je voelt je op je gemak en je leert heel veel van je instructeur.
Ik vond alles goed gaan. Je leert op een veilige manier auto rijden en je krijgt duidelijke uitleg zodat je het begrijpt. Mijn instructeur was heel geduldig en heel rustig. Ik ben in een keer geslaagd. Heel dankbaar!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Eerder heb ik al een goede recensie neergezet over deze rijschool.
Ik zie dat mensen klagen dat meneer Mohan bij zijn huis stopt om te plassen. First of all: Als de man 8/9 uur per dag in een auto zit, moet hij toch ergens op de dag eens plassen. Maar ik heb 35 uur met deze man doorgebracht in 1,5 tot 2 maanden tijd en hij heeft hooguit 3 keer geplast. Heftig hoor. Volgens mij is het niet meneer Mohan die hier een zeikert is, maar mensen die erover klagen dat hij eens naar het toilet moet. Aju parapluuuuu
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Karen schreef op
Ik heb een pakket van 35 lessen + examen genomen bij rijschool Vishaal. Ik ben enorm blij met de keuze voor deze rijschool. Meneer Mohan heeft veel kennis en vele jaren ervaring en legt alles erg goed uit. Hij stelt je op je gemak en verteld waar het op staat. Je weet waar je aan toe bent want hij zal altijd eerlijk vertellen wat je pluspunten zijn maar zal je ook wijzen op jouw verbeterpunten en gaat hier samen met jou aan werken. Ik ben in 1 keer geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Anoniem schreef op
Goede rijschool

Ik ben in een keer geslaagd.

Wat vond je juist goed aan deze rijschool? Wat vond je slecht aan deze rijschool?
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,4 Anoniem schreef op
Slechte rijschool. Hele slechte uitleg. Ik ben echt heel blij, dat ik bij deze rijschool weg ben gegaan.

Deze rijschool is niet aan te raden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Vishaal 01

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Vishaal 01

Examencentrum Zaandam (Auto)

Aantal examens: 76
In één keer geslaagd: ± 18 %
Geslaagd bij herexamen: ± 35 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Zaandam (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 2
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.