Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Autorijschool Vishaal 01 Veldbloemenweg 139 1508WT Zaandam
Website: Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Autorijschool Vishaal 01

6 Anoniem schreef op
Goede rijschool

Ik ben in een keer geslaagd.

Wat vond je juist goed aan deze rijschool? Wat vond je slecht aan deze rijschool?
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,4 Anoniem schreef op
Slechte rijschool. Hele slechte uitleg. Ik ben echt heel blij, dat ik bij deze rijschool weg ben gegaan.

Deze rijschool is niet aan te raden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
4 Anoniem schreef op
Heel slecht ik heb met zijn zwarte pol gereden. Hij legt je niet voldoende uit zodat je gaat zaken en meer lessen gaat nemen... oplichter
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Kim van der kloppen schreef op
Top rijschool geeft super goed motor les avb in 1x gehaald en avd in 1x gehaald en nog nooit op een motor gezeten voor ik begon.????
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
3,2 Anoniem schreef op
Gun deze crimineel (hij werkt voor een groot deel zwart) alsjeblieft je geld niet en betaal iets meer (wit) bij een fatsoenlijke rijschool.

Het enige voordeel van deze rijschool is dat hij spotgoedkoop is, maar voor een beetje extra heb een normale rij-instructeur met wie je in fatsoenlijk Nederlands kan communiceren. Je gaat Vishaal namelijk vaak spreken op Whatsapp, omdat hij over bijna elke les de dag of twee dagen van tevoren gaat vragen of die een uurtje/dag eerder of later kan. Heel vervelend, aangezien jij waarschijnlijk gewoon een leven en werk hebt en een opleiding volgt en niet alles maar altijd kan verzetten voor hem. Ook niet als hij extra veel aan gaat dringen en je een miljoen keer probeert te bellen terwijl je al hebt gezegd dat je niet in de gelegenheid bent om te bellen.
Nog vervelender is dat hij vrij vaak last-minute afzegt. Dat heeft hij bij mij vier keer gedaan in de twee maanden dat ik bij hem heb gelest, waarvan twee keer toevallig een les die hij in eerste instantie wilde verplaatsen maar ik niet kon verplaatsen.
Wat ook het bloed onder mijn nagels (en de nagels van iedereen die ik ken die bij hem heeft gelest) vandaan haalde, is dat je bijna elke les wel een keer langs het huis van de vader moet rijden zodat hij kan plassen. Hij vindt het trouwens ook echt geen probleem om je naar een winkel te laten rijden omdat hij nog eventjes iets moet halen/ruilen.
Verder verdenk ik Vishaal ervan dat hij je meer lessen wil laten kopen dan dat je nodig hebt. Toen ik bij hem een praktijkexamen probeerde in te plannen kon dat volgens hem pas op z'n vroegst eind oktober. De rijschool waar ik nu bij zit plande twee weken later een examen voor mij in begin oktober. Ik vroeg m'n nieuwe rij-instructeur of dat wel klopte "want bij Vishaal kon het pas eind oktober en dat is al twee weken geleden" en m'n nieuwe rij-instructeur zei dat dat echt niet kon kloppen en dat hij je waarschijnlijk probeert op te lichten.
Nog een dingetje is dat ik nu ik bij een andere rijschool zit ik heel veel dingen moet afleren/anders moet leren doen. Gezien het veel hogere slagingspercentage van m'n huidige rijschool vertrouw ik er iets meer op dat wat ik hier leer klopt en dat Vishaal liever wil dat je een herexamen moet doen, want dat betekent meer lessen en dus meer geld voor hem.

Al met al vond ik het echt een kutrijschool en Vishaal zelf maar een chagrijnig, irritant en onbetrouwbaar mannetje.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Vishaal 01

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Vishaal 01

Examencentrum Zaandam (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 2
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 07-06-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.