Reviews over Rijschool CC-RIDER

4,8 Anoniem schreef op
Marcel neemt de tijd voor je om zaken uit te leggen en is geduldig. Feedback over hoe gereden wordt kan beter. Afspraak om examen in te plannen werd telkens niet na gekomen en moest behoorlijk op aandringen, waardoor onnodig veel rijlessen gehad. Ook wordt telkens dezelfde route gereden. Op examen route gereden die nog nooit had gereden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
4,8 Anoniem schreef op
instructeur is geduldig en legt dingen goed uit. Houd je alleen gigantisch aan het lijntje. Over mijn pakket van 20 lessen gegaan en nog geen examen gedaan.
Inmiddels bij een andere rijschool met 5 lessen mijn rijbewijs gehaald. Gaat toch iets mis daar.....
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Ik vind het prima goed!!!
ik wil graag een afspraak maken om de hoek van de week op de hoogte van de Nederlandse taal en cultuur. de eerste keer dat ik het niet meer beltegoed heb of mijn moeder. ik heb een vraag over de grens van de week op de hoogte van de Nederlandse taal en cultuur
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 David shishojan schreef op
Rijschool cc-rider was een heel goeie rijschool.
En Marcel was een top persoon om mee de werken.
Het is dus een echte aanrader om bij hem de gaan rijlessen. Zowel voor je B als je A rijbewijs.
Cc-rider werkt met super goede materiaal.
En je kan goeie afspraken maken met. Marcel.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 jordy schreef op
Marcel geeft goed uitleg en is rustig. Top instructeur.
Je kan tussendoor ook erg goed met hem lachen !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool CC-RIDER

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool CC-RIDER

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.