Reviews van Rijschool Hoexum

10 Julian schreef op
Hele leuke en geduldige rij-instructeur die het beste met zijn leerlingen voor heeft! Neemt de tijd om alles rustig uit te leggen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Anoniem schreef op
De lessen waren goed op mij afgesteld en we konden makkelijk met elkaar overweg. Het is erg handig dat je online je lessen kan plannen zodat je zelf precies kan bepalen wanneer en hoelang je wilt lessen. Auto rijd lekker en is goed onderhouden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 M. Sirach schreef op
Super fijne rij-instucteur. Ik heb zelf faalangst en daar kan mnr Hoexum je erg goed bij helpen. Bij elke uitleg, is onderbouwens met materiaal en als je het zelf toe laat kan het super gezellig zijn :)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Eva Gelvort schreef op
Super gezellige rijschool waar je echt goed leert rijden! Ron Hoexum doet echt heel veel voor je en legt alles duidelijk en rustig uit! Je leert ook veel trucjes die heel handig zijn voor je rij-examen! Daarnaast hebben we veel gelachen en stelt hij je echt gerust als je iets lastig vindt! Toen ik mocht afrijden had ik ook echt het gevoel dat ik er klaar voor was! Ik heb het erg naar mijn zin gehad! Bedankt Ron voor alle leuke rijlessen :)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Layla Wijnberg schreef op
De beste rijschool van Den Helder, met de leukste en beste rij instructeur! Beschikt over goede materialen, zodat de uitleg nog duidelijker is. Een rij instructeur die het beste met de leerling voor heeft! Onwijs veel over heeft voor het behalen van jou rijbewijs, denk hierbij aan extra uitleg & het verder zorgen dat je picobello in staat bent om je rijbewijs te halen! Onwijs veel gelachen. Na een rijles van Ron kon mij dag niet meer stuk. Nogmaals super bedankt voor alles! :)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Hoexum

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Hoexum

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.