Reviews over Autorijschool Snoeck

7,2 Quintijn schreef op
Peter is een erg vriendelijke en vrolijke man die mij iedere les goed begeleid heeft in het leren rijden. Niet alleen is hij persoonlijk fijn om naast je te hebben maar is hij ook heel erg vakkundig. Hij leert je kennen en weet precies wat je nodig hebt. Hij weet om te gaan met zenuwachtige leerlingen en geeft je de hele les de begeleiding die je nodig hebt. Ik ben in één keer geslaagd en heb geen seconde de gedachte bij een andere rijschool beter af te zijn.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Door peter kan ik nu heel goed zelfstandig rijden. Hij legt alles duidelijk uit en het heeft mij veel vertrouwen gegeven! Rijschool Snoeck is echt een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 An Do schreef op
Erg tevreden over Autorijschool Snoeck! Door Peter heb ik meer vertrouwen gekregen om zelfstandig de weg op te gaan. Peter is duidelijk en prettig in de communicatie, waardoor je sneller inzicht krijgt in verkeerssituaties!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,4 Anoniem schreef op
Goede persoonlijke begeleiding en duidelijke coaching tijdens de rijlessen. De voortgang wordt bijgehouden en daardoor komen alle essentiële onderdelen aan bod. Onderdelen die ik lastig vond werden extra geoefend zodat ik deze beter beheers. Ik ga met zekerheid het verkeer in!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Jeroen de Haan schreef op
Met dank aan Autorijschool Snoeck is het voor mij mogelijk geweest om in één keer mijn rijbewijs te behalen. Door de prettige lessen en uitleg, directe feedback, betrouwbare instructeur en een algeheel veilig gevoel in de auto is het voor mij een erg fijne ervaring geweest waar ik dagelijks veel profijt van heb. Ik kan Autorijschool Snoeck dan ook absoluut aanraden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Snoeck

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Snoeck

Examencentrum Eemnes (Auto)

Aantal examens: 32
In één keer geslaagd: ± 74 %
Geslaagd bij herexamen: ± 78 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.