•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Autorijschool Pamela

2 Sascha schreef op
Mijn korte tijd bij autorijschool Pamela heb ik helaas niet als prettig ervaren. Voordat ik bij Pamela terecht kwam had ik al rijles gehad en kon toentertijd al zelfstandig de auto besturen (gas geven, remmen, schakelen, bijzondere verrichtingen). Bij Pamela mocht ik dit niet, ik mocht alleen maar sturen, remmen en gas geven (bij veel andere rijscholen begin je al met schakelen na de 3e rijles, na ongeveer 12 lessen mocht ik dit nog steeds niet). Dit vond ik erg vervelend en heb dit ook als onprettig ervaren. De sfeer in de auto was als een gespannen boog, ze zat veel op haar telefoon, was aan het praten over andere leerlingen en afentoe kon Pamela ook erg neerbuigend zijn. Bijvoorbeeld dat als ik de volgende rijles nog zo ‘’slecht’’ bij haar zou rijden, ze mij aan de kant van de weg zou zetten en weg zou rijden. Bij mijn laatste rijles vertelde Pamela mij dat ik het met mijn overgebleven 18 lessen niet ging halen bij haar. Ik heb er toen ook voor gekozen om te stoppen bij autorijschool Pamela. Echter wat ik niet wist, is dat zij geen geld teruggeeft. Ik heb toen ik net startte een pakket genomen van €1300. Ik ben dus ongeveer €900 kwijt van mijn eigen hardwerkende geld, die heeft zij in haar eigen zak gestoken. Voor leerlingen die na het lezen van dit bericht wel overwegen om bij Pamela te lessen: BETAAL JE LESSEN LOS! Zo voorkom je hetzelfde als wat ik nu heb meegemaakt. Ik ben ergens anders gaan lessen, wat ik met veel plezier heb gedaan. Ik heb daar ook mijn rijbewijs met 10 lessen behaald.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Chels schreef op
Bespaar alsjeblieft je geld mensen. Als je met Pamela je rijbewijs wil halen, zal je eeuwen bezig zijn. Mevrouw had mij na 26 lessen nog steeds niet laten schakelen en de snelweg had ik nog nooit gezien, parkeren had ik met haar ook niet geleerd. Pure geldverspilling. Ik krijg regelmatig nog berichtjes binnen van mensen die ook gedupeerd zijn door haar. Ik ben na 26 lessen gestopt ondanks dat ik een pakket van 35 lessen had, want ik trok het niet meer! Echt mensen, bespaar jezelf de ellende en kies een betrouwbare rijschool en rij-instructrice.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Jessie schreef op
Bij Pamela duurt het erg lang voordat je zelf volledig de auto mag besturen, denk aan remmen schakelen en gas geven.
Ik heb iets van 10-15 lessen gehad en mocht alleen maar sturen, dit is ook de reden dat ik van rijschool ben veranderd.
Let op! Pamela doet ook niet aan geld terug geven.
Als je toch wilt lessen bij Pamela raad ik aan om per les te betalen, zo kun je bij ontevredenheid weg zonder dat je veel geld kwijt bent!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Megan schreef op
Pamela is een gezellige instructrice met veel geduld en ze kan zich goed verplaatsen in de leerling en de manier van leren die voor jou het beste is.
Ze geeft veel en goede informatie, is duidelijk en legt dingen uit met gebruik van goede voorbeelden van dingen die je zelf dan dagelijks meemaakt. Ze is altijd op tijd en sinds ik bij haar ben gaan leren voel ik steeds wat zekerder in de auto! Wat eerst helemaal mis ging en ontzettend moeilijk was werd met haar uitleg en geduld veel gemakkelijker!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 ramona schreef op

Ik heb sinds 1,5 maand les bij Pamela, in deze tijd ben ik me veel zekerder gaan voelen in de auto waardoor het ik het duidelijk sneller oppik. Pamela is altijd op tijd en er is een gezellige en relaxte sfeer in de auto. Als het niet lukt zoeken we samen naar een oplossing waardoor het wel gaat. Kortom ben zeer tevreden kan Rijschool Pamela aan iedereen aanraden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Pamela

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Pamela

Examencentrum Haarlem (Auto)

Aantal examens: 9
In één keer geslaagd: ± 40 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.