•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Autorijschool Pamela Anne Franklaan 27 2135HC Hoofddorp
Website: http://www.rijschoolpamela.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Autorijschool Pamela

2 Jessie schreef op
Bij Pamela duurt het erg lang voordat je zelf volledig de auto mag besturen, denk aan remmen schakelen en gas geven.
Ik heb iets van 10-15 lessen gehad en mocht alleen maar sturen, dit is ook de reden dat ik van rijschool ben veranderd.
Let op! Pamela doet ook niet aan geld terug geven.
Als je toch wilt lessen bij Pamela raad ik aan om per les te betalen, zo kun je bij ontevredenheid weg zonder dat je veel geld kwijt bent!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Megan schreef op
Pamela is een gezellige instructrice met veel geduld en ze kan zich goed verplaatsen in de leerling en de manier van leren die voor jou het beste is.
Ze geeft veel en goede informatie, is duidelijk en legt dingen uit met gebruik van goede voorbeelden van dingen die je zelf dan dagelijks meemaakt. Ze is altijd op tijd en sinds ik bij haar ben gaan leren voel ik steeds wat zekerder in de auto! Wat eerst helemaal mis ging en ontzettend moeilijk was werd met haar uitleg en geduld veel gemakkelijker!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 ramona schreef op

Ik heb sinds 1,5 maand les bij Pamela, in deze tijd ben ik me veel zekerder gaan voelen in de auto waardoor het ik het duidelijk sneller oppik. Pamela is altijd op tijd en er is een gezellige en relaxte sfeer in de auto. Als het niet lukt zoeken we samen naar een oplossing waardoor het wel gaat. Kortom ben zeer tevreden kan Rijschool Pamela aan iedereen aanraden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 thijs schreef op
Goede rijschool waar je op je eigen tempo en met professionele aandacht je autorijbewijs kan halen. Zelf heb ik nu al een tijdje rijles bij rijschool Pamela en dit bevalt mij zeer. Pamela legt alles duidelijk uit en helpt hierna dit in de praktijk te brengen. Dit doet zij op een tempo waar jij je lekker bij voelt. Alles wordt in stappen uitgelegd en als je iets niet snapt kan je dat gewoon vragen. Pamela helpt je ook rustig te worden in de auto en je op je gemak te voelen, waardoor je beter gaat rijden. Dit is voor mensen met faalangst of examenangst erg handig, ook als je autorijden wat eng vindt helpt ze hierbij. Pamela weet welk niveau je hebt en past haar lessen daar op aan. Naast mondelinge uitleg, geeft Pamela ook vaak stencils mee met informatie over de auto, het verkeer, de weg etc. Dit helpt enorm omdat je na de les dit nog rustig door kan nemen. Pamela is altijd op de hoogte van gewijzigde zaken bij het CBR, in de wet en laat zich vaak bijscholen. Hierdoor heeft ze altijd de laatste informatie en leer je beter autorijden. Kortom, Rijschool Pamela is een top rijschool!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 kokkie schreef op
Pamela neemt de tijd ervoor om je het autorijden uit te leggen. Je bent bij haar geen nummer. Elke rijles zet ze zich voor honderd procent in om je iets nieuws te leren. Ook is ze altijd op tijd. Bovendien zijn haar rijlessen gezellig en ontspannen zodat het rijlessen geen opgaaf wordt, maar iets leuks om elke keer weer naar uit te kijken.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Pamela

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Pamela

Examencentrum Haarlem (Auto)

Aantal examens: 6
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 04-12-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.