Reviews over Rijschool Skillz

8,8 Anoniem schreef op
hele rustige en lieve instructeur. Zorgt voor een fijne sfeer zowel in als buiten de auto. Fouten worden niet afgestraft maar gebruikt als lesmateriaal.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Erica schreef op
Zeer goede rijschool en instructrice.
Ik voelde mij op mijn gemak, veel geleerd en op 47 jarige leeftijd in 1 keer geslaagd !
Sylvia is betrokken, streeft naar perfectie en geeft relaxed les .
Een keer de parkeergarage uitproberen kon gewoon tijdens de les .
Prima rijschool .
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Naomi Aniceto Castilla schreef op
Geweldige rijsschool! Super leuke instructrice en een heerlijk klein autootje om in te lessen, Sylvia is ontzettend gezellig om elke week 1,5 uur mee in de auto te zitten en ik heb ontzettend veel van haar geleerd! En ik 1 x geslaagd!!! Een echte aanrader dus
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Dinita schreef op
Echt een super rijschool en rijinstructrice!! De lessen waren erg leerzaam en werden duidelijk en met geduld uitgelegd. Ik voelde me altijd om mijn gemak bij Sylvia in de auto. Ze is positief, vriendelijk, gezellig, betrokken en ze zorgt ervoor dat alles goed geregeld is.

Ik heb met veel plezier gelest en ik zou iedereen die een leuke, goede en betrouwbare rijschool zoekt, rijschool Skillz aanbevelen:)

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Alison schreef op
Ik vind Skillz echt een top rijschool! Ze legt alles heel goed uit en is erg geduldig. Alles word gedaan op het tempo dat de leerling nodig heeft.

Het rijlessen word door de vriendelijkheid van Sylvia een stuk leuker en leerzamer! Heb met veel plezier gelest en zou iedereen aanraden om bij Skillz te gaan lessen!

Dus: zoek je een gezellige/leuke/ maar goede rijschool?
Skillz is de beste!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Skillz

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Skillz

Examencentrum Haarlem (Auto)

Aantal examens: 38
In één keer geslaagd: ± 70 %
Geslaagd bij herexamen: ± 64 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.