•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Rijschool Basic

9,2 Anoniem schreef op
Fijne manier van lesgeven, geeft voldoende steun waar nodig en goede prijs/kwaliteit verhouding. Geef het door aan mensen in je omgeving mochten ze zoeken naar een geschikte rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Salma DB schreef op
Een rijschool en een instructeur die op een leuke, leerzame manier les geeft. Je bouwt een band op tijdens de lessen en je voelt je zeker op je gemak.

Geen enkel punt waarop ik deze rijschool zou afraden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Khesraw shinwari schreef op
The best driving school in nederland. I am very happy that I found this school as very student that I know from this school is geting succed in one try.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Anoniem schreef op
Erg goede rijschool, leerzame periode gehad met een positief einde. Rij instructeur is een topper die je met geduld alles uitlegt.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Alle mensen moeten weten hoe ervaren deze rijschool is. Saber is iemand met een hart van goud. Glaseerlijk met je en tegen je. Het fijne aan Saber is dat hij lief is maar ook weer streng. Als jij doet wat je hoort te doen dan komt alles goed. Dit is serieus de beste rijschool van Haarlem en omstreken en ik raad zeker rijschool basic aan. De beste van de beste. TOP KWALITEIT ???? Wil je slagen binnen een korte tijd en wil jij plezier hebben tijdens het rijden? Kies voor Saber , kies voor rijschool basic.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Basic

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Basic

Examencentrum Haarlem (Auto)

Aantal examens: 16
In één keer geslaagd: ± 80 %
Geslaagd bij herexamen: ± 83 %
Bijgewerkt op: 01-10-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.