•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews van Rijschool Basic

10 Kelay schreef op
Goede en duidelijke uitleg, in 1x geslaagd !
Heel erg geduldig en helpt je altijd waar die helpen kan geeft een zelfverzekerd gevoel met auto rijden.
Goede kwaliteit en prijs verhouding
Beter kan niet!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Rijinstructeur Saber heeft me heel erg geholpen met mijn faalangst. Hij is heel geduldig en legt alles rustig uit en meerdere keren als het nodig is. Ik heb mijn rijbewijs snel bij hem gehaald en kan je zeker aanraden om hier snel een proefles aan te vragen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Davey schreef op
Geen slechte ervaringen te noemen. Instructeur is heel meegaand. Legt op een goede manier de situaties uit, daarbij met de gevaren die sommige handelingen met zich mee kunnen brengen. Stelt je op je gemak en geeft je vertrouwen. Dit geeft je een erg fijn gevoel tijdens en na het rijden. Op het moment dat hij duidelijk moet zijn, is hij dit ook en recht door zee met alle respect.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Jonah schreef op
goed dat je snel terecht kan en ook snel door de lessen heen kan door vaak te lessen als je dat wilt.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Anoniem schreef op
Hele goede rijschool die bij elke les de tijd neemt om jou alles goed te leren. De lessen zijn niet alleen leerzaam maar ook heel gezellig! Iedereen met faalangst raad ik deze rijschool ook zeker aan!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Basic

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Basic

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.