Reviews over Rijschool Vermolen

4 Anoniem schreef op
Mevrouw leek bij de eerste ontmoeting aardig. Al snel druppelde haar ware aard erdoorheen. Erg gestrest en soms best kattig/onaardig in haar opmerkingen. Jammer. Er zijn lessen dat ik met buikpijn instap. De uitleg is wel goed, de manier waarop alleen jammer. Begreep van meerdere mensen dat ze deze ervaring hebben.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Jaseylind schreef op
Super goede rijschool, Ilona geeft rustig les en stelt je heel erg op je gemak. Ze zorgt ervoor dat je op een leuke leerzame manier je rijbewijs haalt.
Ik zou het 100% aanraden
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Dawid schreef op
Rijschool Vermolen is een goede rijschool.

Er rijd maar 1 persoon wat prettig is.
Ilona geeft rustig en duidelijk les, ze is heel eerlijk
Het is een fijn rijschool echt een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Yvet schreef op
Ik ben blij dat ik voor rijschool Vermolen heb gekozen. De instructrice is zeer geduldig en legt alles goed uit. Je hebt ook de mogelijkheid om naar Haarlem te rijden zodat je ervaring op doet op de snelweg. Ik vond dit zeer prettig. De auto waar ik in reed was ook een fijne auto. Ik raad rijschool Vermolen zeker aan bij anderen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Melissa schreef op
Rijschool Vermolen is een goede rijschool.

De instructiese is een aardige, rustige en eerlijke persoon.
Ik vind het zelf ook prettiger om bij een vrouw te rijden, en met 1 persoon. En dat is ook zo bij Vermolen.

Ook is het leuk , dat je een dagje naar Haarlem toe gaat rijden, zodat je ervaring met de snelweg krijgt.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Vermolen

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Vermolen

Examencentrum Den Helder (Auto)

Aantal examens: 40
In één keer geslaagd: ± 47 %
Geslaagd bij herexamen: ± 57 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.