Reviews van Theoriecity.nl

8 Anoniem schreef op
Rijschool Vredeveld is een hele fijne rijschool. Je hebt een vaste rijinstructeur: Peter. Hele aardige man, geeft rustige instructies en houd je ontwikkeling goed in de gaten. Hij is heel helder, consequent maar ook aardig. Heb heel veel aan de lessen gehad. Heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald! Peter is goed te bereiken en antwoord snel op vragen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Erik Raaijen schreef op
Ik ben halverwege overgestapt naar Peter van een andere rijschool. Wat een verschil. Goeie tips, rustig en duidelijk. Elke rijles was leuk, routes, etc. Aanrader! in 1 keer geslaagd.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 E. Koller schreef op
Als je in alle rust maar vlot je examen wil halen dan is verkeersschool Vredeveld het juiste adres.
Peter kent geen stress. De motorrijlessen waren al snel een soort toertochtjes met je goede vriend.
Peter heeft na het behalen van mijn examen nog een hele tijd in gedachten achter me gereden, Zo goed zijn de instructies verankert.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Douwe schreef op
Peter neemt alle tijd en bouwt het niveau op een hele goede manier op. Geeft goed uitleg en zorgt ervoor dat je blijft proberen tot het lukt. Ontzettend geduldig en ontzettend aardige instructeur. Examen is peanuts na de rijlessen bij hem.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 René schreef op
Helemaal top! In 1 keer geslaagd. Sowieso een aanrader. Aardige vent die Peter.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Theoriecity.nl

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Theoriecity.nl

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.