Reviews over Verkeersschool Jungen

8,8 Esther schreef op
Een aanrader! Hans Jungen is een bekwame rijinstructeur. Hij geeft les volgens de RIS methode op een rustige, vriendelijke en persoonsgerichte wijze. Samen met Hans kom je stapsgewijs achter je persoonlijke obstacles die hij dan per les behandeld. Hij is geduldig, kalm en gericht op goed en veilig leren rijden. Nu ik het roze pasje heb weet ik ook zeker dat ik goed en veilig kan rijden. Ik beveel Verkeersschool Jungen dan ook zeker aan.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Kayleigh schreef op
ZEKER AAN TE RADEN!!
Rijschool Jungen hanteert de RIS methode waardoor je precies kan bijhouden waar je bent, wat je al kan, en wat je nog moet leren. Hans, de instructeur, is altijd vrolijk en zorgt voor een goede, ontspannen sfeer tijdens het rijden. Ik had veel zenuwen die mij vaak in de weg zaten, maar hij wist me steeds weer gerust te stellen. Hans heeft altijd wel een grapje of tip achter de hand. Hij is geduldig, kijk echt naar waar je aan toe bent en past zijn lessen daarop aan. Met het laatste advies: "Blijf rijden zoals ik het je heb geleerd, en niet zoals de examinator zou rijden." ben ik het examen in gegaan. En met de hulp en steun van Hans ben ook ik nu een trotse eigenaar van een roze kaart.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Josephine schreef op
Heb hele goeie rijlessen gehad bij deze verkeersschool! In één keer geslaagd. Hans, de leraar, gaf heel erg het gevoel dat we er samen instonden en het samen deden. Bereid erg goed voor op het examen, geeft goeie tips en is fijn om mee te rijden. Had zelf last van onzekerheid en werd heel erg zenuwachtig tijdens het rijden, zeker richting mijn examen, hier heeft hij goede tips voor gegeven en me erg goed geholpen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Arjen schreef op
Ik ben op latere leeftijd begonnen met lessen (34) en was er best onzeker over. Ik was daarom op zoek naar iemand die me niet te snel zou corrigeren en een beetje rustig blijft, want dat werkt voor mij het prettigst. De proefles was het voor ons beiden meteen duidelijk: wij kunnen met elkaar werken. Want dat is het grappige: het is echt een klik tussen twee mensen. Nou, dat is niet meer veranderd gelukkig. Ik mis Hans wel, want nu moet ik echt alleen doen, maar zonder deze rijschool stond ik nu niet zo sterk in mijn schoenen. Ik ben het zelfs leuk gaan vinden ;).
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Emma schreef op
Via deze site heb ik gezocht naar een rijschool die me aansprak.
toen ben ik Rijschool Jungen tegen gekomen en zag alleen maar goede reviews.
eerste les voelde ik me meteen bij hem op me gemak, hij is vriendelijk, heel geduldig, en is heel goed met les geven en het aan je uitleggen.
Ik ben als persoon heel vaak onzeker maar hij heeft me heel veel vertrouwen in me gestopt waardoor ik tijdens het examen minder nerveus was.
ik ging lekker in me vel rijden tijdens het examen en ben in 1 x geslaagd dankzij hem en ik kan me geen betere rijschool wensen.
als je een goede, leuke instructeur wilt die echt tijd besteedt aan jou dan moet je naar Jungen gaan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Verkeersschool Jungen

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Verkeersschool Jungen

Examencentrum Amsterdam (Auto)

Aantal examens: 13
In één keer geslaagd: ± 33 %
Geslaagd bij herexamen: ± 57 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.