Reviews over Rijschool Selin

2 Anoniem schreef op
Slechte rijschool. Ze zit alleen maar op haar mobiel. Ze zegt ook vaak de rijlessen af of komt helemaal niet opdagen voor een les. Tijdens de lessen wilt ze telkens elke keer stoppen om koffie te halen. Een keer is ze zelfs tijdens mij rijles naar de kapper geweest, hairchef op de zeilstraat
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Yasmina schreef op
Via mijn zus ben ik bij ayten terecht gekomen (alles in 1 keer gehaald! Elke les was top! Hierdoor mijn theorie en praktijk in 1 keer gehaald!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Iris schreef op
Ik vond de lessen prettig verlopen. De sfeer in de auto was fijn en Ayten had goed door waar ik op moest letten en wat ik niet moest vergeten. Ze heeft me een duw in mn rug gegeven, je kan het je gaat ervoor. Hierdoor heb ik mijn praktijk examen in 1 keer gehaald. Een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Stacy schreef op
Bedankt lieve dame, ik heb snel mijn kunnen halen, goede tips, goede instructie en lol mag er ook zijn. Wel alleen bij de 2e keer geslaagd helaas was ik de eerste keer zenuwachtig
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Hilal schreef op
Ik heb zeker mijn rijbewijs met voldoende resultaat gehaald, ik sluit me ook aan bij mijn nichten die hebben het ook bij haar gehaald, ze schreeuwt helemaal niet wat je soms bij andere hoort. Zeer geduldig goede uitleg, bedankt.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Selin

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Selin

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.