Reviews van Autorijschool Ayana

8 Maggie schreef op

Ik heb aantal lessen gehad bij andere rijschool maar ik kwam niet vooruit toen heb ik rijschool Ayana gevonden .. Hij leert je heel veel is geduldig.aardig..weet goed uit te leggen hoe je het goed moet doen !! Dankzij rijschool Ayana ben ik geslaagd !!! Zeker aanrader !!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Mijn ervaring met deze rijschool is goed geweest ik heb mijn rijopleiding binnen 30 uur afgerond wat normaal is in Amsterdam !

Als je opzoek bent naar een rijschool in Amsterdam is Autorijschool Ayana goed met kwaliteit prijs verhouding zeker aan te raden.

Veel succes !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool Ayana

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ayana

Examencentrum Amsterdam (Auto)

Aantal examens: 3
In één keer geslaagd: ± 100 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-04-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.