Reviews over Auto- en motorrijschool www.rvv.nl

2,4 Kim schreef op
Zeer slechte school

Zakkenvuller en aan de lijn houden. Je bent pas klaar als je genoeg hebt betaald en dat ze niet niet kunnen kaal plukken. Een motor school gaat met de motor mee. Maar deze instructeur houdt van zijn warme auto. Rij maar.

Heb je 100 lessen gehad en ze zijn van je moe mag je examen doen.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Anoniem schreef op
Wat ik goed vind aan deze rijschool is dat ze je leren hoe je hun zakken kan vullen. De eigenaar Marcel maakt afspraken waar zichzelf niet aan houdt. je vraagt naar wat je nodig hebt om beter te worden. En dan krijg je een vaag antwoord niks concreet. Het gekke is dan ook nog. Dat er rijinstructeurs in dienst zijn waar je eigenlijk niks aan hebt. Want je kan lessen bij ze wat je wilt. En ze mogen je nog zo goed vinden. Uiteindelijk beslist de eigenaar Marcel als je op examen mag. En die zorgt ervoor dat je na 20 lessen er nog eens extra lessen erbij koopt. Die wilt natuurlijk volle zakken hebben. Je word dus niet klaar gestoomd voor een examen. Maar aan het lijntje gehouden. Lees maar andere reviews. En dat allemaal voor een avb. Ik had een pakket gekocht waar ik een gratis ja en proefles bij zou krijgen. Nou dus geen gratis proefles (gewoon betaald) en geen jas gekregen. Raar toch. Naar andere rijschool gegaan. Na 5 lessen avb gehaald en kort daarna avd.

Mijn tip is: hier niet rijden geloof je me niet. Na de eerste 5 lessen moet er al een idee zijn van jou rij style als je een goed leraar hebt. Vraag maar eens hoeveel lessen zij denken dat je nodig zal hebben. Dan zal je zien dat je er flink meer gaat betalen.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
3,2 Anoniem schreef op
Erg slecht hoe ze hier lessen aan het verkopen zijn.. overduidelijk dat ze hun zakken aan het vullen zijn met geld van onwetende kandidaten. Echt heel vies want iedereen zit maar te aanvaarden dat nog niet alles helemaal goed is.. bahbah
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Joris schreef op
Zeer professionele rijschool met goede, ervaren instructeurs. Examens worden pas ingepland wanneer je er echt klaar voor bent. Hierdoor kan vanwege wachttijden bij CBR soms wat vertraging ontstaan. Men streeft naar een hoger niveau dat minimaal vereist is voor het examen. Misschien niet de goedkoopste manier om je rijbewijs te halen, maar je leert wel ontzettend goed en veilig rijden. Dat lijkt me op de motor uiteindelijk het belangrijkste!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Tess Afanasyeva schreef op
On the question of where to meet, the instructor of the RVV school Rob gave late response (3 hours late and 15 minutes before the lesson) so it was impossible to be there on time. Therefore he insulted me on being lazy and late while it was his laziness and unprofessional behavior that was the reason for this.

Further, the instructor of the RVV school insulted my nationality. After I asked him to apologies for that, he called me a “moron” and a “bitch”. Also, he kicked me out of the car during the lesson time, which endangered my safety.

When I tried to complain to the manager of the school, he told me that they would talk to me when I will be “emotionally stable again”.
When asked to return my money, they charged me extra for the lesson.
I would NOT recommend this school to anybody.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Auto- en motorrijschool www.rvv.nl

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Auto- en motorrijschool www.rvv.nl

Examencentrum Amsterdam (Auto)

Aantal examens: 19
In één keer geslaagd: ± 64 %
Geslaagd bij herexamen: ± 80 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Amsterdam (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 44
In één keer geslaagd: ± 90 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Amsterdam (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 78
In één keer geslaagd: ± 93 %
Geslaagd bij herexamen: ± 83 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.