Reviews over Rijbewijstalent

2 Jesse Uilenreef schreef op
GA HIER NIET RIJDEN!
De ervaringen die ik hier heb gehad zijn echt te belachelijk voor woorden.
Er is te veel gebeurd om allemaal te beschrijven en dan nog niet gesproken over de kwaliteit van de rijlessen.

De houding van Cees in de rijlessen is heel raar, opmerkingen als je sloopt mijn motor, het spelen van taxi voor zijn dochter, de opmerkingen die hij maakt over/tegen andere (vrouwelijke) leerlingen en standaard altijd te laat komen. Elke keer bleef ik me maar verbazen over de gebeurtenissen.

Ik ben gestopt omdat het voor mij duidelijk was dat ik hier mijn rijbewijs niet ging halen en dat het me voorlopig nog geld zou blijven kosten. De rijlessen die ik NIET heb gereden heb ik teruggevraagd (aangezien ik een pakket had afgenomen) maar dat lijkt te vergeefs. Telkens weer een ander verhaal en het wordt nu duidelijk dat ik dat geld niet terug ga krijgen. Vervolgens zijn er nog een hoop rare dingen gebeurd de waarbij hij persoonlijk heel dichtbij kwam en ik hem telefonisch heb moeten blokkeren.

**Gedeeltelijk verwijderd i.v.m. schending van algemene voorwaarden** ik raad iedereen af om hier te gaan lessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
3,6 Merlijn van der Molen schreef op
In het begin leek alles prima te verlopen met Cees. Uiteindelijk is dit echter veranderd in een hele bizarre ervaring. Om een lang verhaal kort te maken: Cees houdt zich niet aan afspraken, is onbetrouwbaar, onprofessioneel en toont verbazingwekkend onvolwassen gedrag. Daarnaast dreigt hij mij ook nog aan te klagen wegens smaad toen ik vertelde dat ik mijn ervaring met hem zou delen. Ik zou er niet aan beginnen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Nunopt schreef op
het is een goeie rijschool ik raad iedereen het aan. 90% kansen om te slagen. ze geven goed les en hebben goed aandacht voor je
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 annelies schreef op
Een zeer professionele rijschool. Heel veel geduld, veel goede en begrijpbare uitleg.
theorie in de praktijk zeg maar. eerst begonnen op de automaat (citroen c1) tot ik zelfstandig door het verkeer kon. daarna pas schakelen heel veel geleerd, leuke tijd gehad en soms even tijd voor koffie en een peuk.

qua tijden heel flexibel, en soms moest ik werken in hilversum. tot mijn verbazing haalde hij me daar op

Ik ben erg blij met me rijbewijs.. een echte aanrader.. je zult er geen spijt van hebben
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Ik vind dit een hele goede rijschool.
Ik had moeite met leren en de instructeur heeft me met veel geduld erdoorheen geholpen.
Met rijden heeft de instructeur mij van mij rij-angst afgeholpen en ik heb een toets in Apeldoorn gedaan. Ik was daar nog nooit geweest, maar ik wist wel wat ik moest doen.
De examinator zei dat ik blij moest zijn met deze instructeur en dat ik goed op weg was. Ik heb examen gedaan in Utrecht. Ook daar was ik nog nooit geweest, maar er was wel plek bij het CBR. Ik heb ik 1x alles gehaald. zowel mijn theorie, mijn tussentijdse toets en ook mijn eindexamen. Ik ben blij dat ik naar mijn vrienden heb geluisterd.. Net als zij heb ik nu ook in 1x mijn rijbewijs gehaald.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijbewijstalent

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijbewijstalent

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.