Reviews over A.R.S. Amsterdam Rijbewijs Service

8,8 Anoniem schreef op
Een geduldige en rustige Instrkteur die me alles goed heeft uitgelegd waardoor ik eerste examen ben Geslaagt. Zeker een aanrader
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Hele rustige en geduldige instructeur. Hij let ontzettend goed op, maar tegelijkertijd hoef je dat niet steeds te merken omdat hij erg kalm naast je zit, waardoor je goed de ruimte wordt gelaten om zelf te kijken, zelf te rijden, en zelf te leren. Klassieke muziek op tijdens het rijden zorgt ook voor rust tijdens de lessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Nils schreef op
Erg betrouwbare rijschool. Goede prijs. Hoog CBR-slagingspercentage. Mijn instructeur was erg geduldig en zeer flexibel met het inplannen van rijlessen, twee grote pluspunten.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 olga schreef op
Alles is heel erg goed geregeld ,theoriecursus ,rijles ,afspraken,instrukties en nog meer!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 janniek schreef op
Echt een professionele rijschool! Zeer geduldige rij-instrukteurs , hoge slaginspercentage.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel A.R.S. Amsterdam Rijbewijs Service

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages A.R.S. Amsterdam Rijbewijs Service

Examencentrum Amsterdam (Auto)

Aantal examens: 23
In één keer geslaagd: ± 84 %
Geslaagd bij herexamen: ± 75 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.