Reviews over Rijschool Tuncay Amsterdam

10 Roel schreef op
Tuncay heeft er altijd zin in en houd de lessen leuk en tegelijk uitdagend. Hij is flexibel in de planning en doet altijd een stapje extra indien nodig. Echt een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Rijschoolvergelijker.net beoordeelt met 1 review(s):
r. schreef op
Algemeen:Het was altijd lekker gezellig en leerzaamMateriaal:Beter kan niet, een MercedesInstructeur:Een echte vakman
10 Rijschoolspot beoordeelt met 1 review(s):
Govert uit Amsterdam schreef op
Na een aantal rijlessen bij een andere rijschool te hebben gehad, ben ik via een vriend bij Tuncay terechtgekomen. Ik ben in 1x geslaagd. Hij heeft me ook

Beoordeel Rijschool Tuncay Amsterdam

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Tuncay Amsterdam

Examencentrum Amsterdam (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 52
In één keer geslaagd: ± 94 %
Geslaagd bij herexamen: ± 33 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Amsterdam (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 59
In één keer geslaagd: ± 79 %
Geslaagd bij herexamen: ± 67 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.