Reviews van 5-Skills

10 Tiffany Hardley schreef op
Ik moet eerlijk zijn...Mustapha one of a kind. Een echte chille en creatieve rijinstructeur. Hij is oprecht en focus op waar je nog moeite mee heb. Hij stoomde mij helemaal klaar voor de examen en hammerde mijn onzekerheiden weg. Thank you some much Mus!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 sam schreef op
ik ind het hele hele goei rijschool met een hele goei rijinstructeur, ik heb heel van hem geleerd . hij is geduldig neemt al zijn voor je om je goed te begeleiden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Djamar Braumuller schreef op
Niet te veel te zeggen. Deze man is gewoon een topper. Motiveert je om je rijbewijs te halen en is geduldig.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Harvey Esajas schreef op
Dankzij Mustafa van 5-Skills is het mij gelukt! Mijn rijbewijs in het buitenland gehaald en moest worden omgezet naar een Nederlandse. Voor de zekerheid toch maar wat leerzame lessen bij broeder Mus ingeboekt, met succes!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Ran van der Sluis schreef op
Mustafa is een erg bedreven en goede rij instructeur. Hij neemt echt de tijd voor je en leert je niet alleen auto rijden, maar leert jou hoe jij goed en veilig rijd en rekening houd met het andere verkeer.

Ik raad mustafa dan ook bij al mijn vrienden aan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel 5-Skills

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages 5-Skills

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.