Reviews over van AM naar B

8,8 Anoniem schreef op
Het is erg fijn met van AM naar B te rijden. Ozkan is erg geduldig met je en legt alles goed uit. Ze doen er alles aan om je zo snel mogelijk te laten slagen. Ook kan je bijna gelijk terecht en achter elkaar uren maken zodat je naar je examen toe kan werken. Erg tevreden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Er wordt geluisterd naar feedback van de leerling en er wordt ook naar gehandeld. De instructeurs zijn zeer geduldig en werken hard om jou te laten doen slagen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Najat schreef op
Beste rijschool!!!
In 1x geslaagd bij rijschool van AM naar B!
Hassan el Ouardi is een geduldige rij-instucteur met veel geduld!
Ook mijn theorie-examen in 1x bij hem gehaald! Legt heel goed uit.
Eeen aanrader voor iedereen!
Dankjewel Hassan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
In 1 woord: WAUW!
Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! De lessen waren altijd erg leerzaam. Ik heb een onvergetelijke tijd gehad met Hassan El Ouardi!
Ik kijk met veel trots en tevredenheid terug naar deze periode! Ik raad echt iedereen aan om bij Rijschool Van AM naar B te rijden! GEGARANDEERD SLAGEN!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Demierro Promes schreef op
geweldige rijschool legt je uit welke borden voor wat staan en maakt een praatje met je om je niet veel te laten stressen . ik ben blij dat ik binnenkort kan zegge dat ik mijn rijbewijs heb!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel van AM naar B

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages van AM naar B

Examencentrum Amsterdam (Auto)

Aantal examens: 516
In één keer geslaagd: ± 40 %
Geslaagd bij herexamen: ± 49 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Amsterdam (Motor verkeersdeelname)

Aantal examens: 54
In één keer geslaagd: ± 75 %
Geslaagd bij herexamen: ± 57 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Amsterdam (Motor voertuigbeheersing)

Aantal examens: 74
In één keer geslaagd: ± 86 %
Geslaagd bij herexamen: ± 90 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.