Reviews van Autorijschool Feij

7,6 Robin Zwaan schreef op
Ik heb les gehad van Paul, en dat ging prima! Het werd goed en duidelijk uitgelegd. Met als resultaat dat ik donderdag in 1 keer geslaagd ben voor m'n rijbewijs! Bedankt Paul, groeten Robin Zwaan.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Job schreef op
Top rijschool. Goede instructeur.
Alles wordt rustig en duidelijk uitgelegd!
Heb 45 uur les gehad en ben in een keer geslaagd.
Zou hem zeker aanraden aan anderen

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,5 Ashmar Rasiawan schreef op
in een woord TOP! de lessen worden duidelijk gegeven en er wordt heel goed uit gelegd wat er van je verwacht wordt.
de sfeer is altijd gezellig maar tegelijk ook serieus. dat vind ik erg goed. deze rij school zou ik zeker aanraden, ik ben in 1 keer geslaagd omdat mijn rij instructeur alles duidelijk uitlegde en mij zo goed mogelijk naar het examen heeft begeleid!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
9,2 Diego schreef op
Ik vond de lessen leerzaam en duidelijk. Omdat de lessen stapgewijs werden gegeven. Ook werd tijdens de lessen vaak de benodigde theorie uitgelegd. Op zwakke punten werd iets meer aandacht en tijd besteed tot dat ik het betreffende onderdeel onder de knie had, dit vond ik ook prettig. Deze aanpak heeft mij geholpen in één keer te slagen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
9 Johan H. schreef op
Het is een geweldige rijschool je word goed geholpen en per stap word alles uitgelegd waardoor je het snel onder de knie krijgt. Ik zelf slaagde in 1x en dat kwam door me rijinstructeur omdat hij vanaf het begin er dicht op zat.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
next

Beoordeel Autorijschool Feij

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Feij

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.