Reviews over Rijschool Woltheus

10 Anoniem schreef op
Goede rijschool! Ik heb het erg naar mijn zin gehad. Zoek je een goede rijschool dan ben je bij rijschool Woltheus zeker op het goede adres. Aardige geduldige instructeurs. En ik ben in 1 keer geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Anoniem schreef op
Een hele goede rijschool, goede instructeur. Geeft heel erg goed les en zorgt voor een gezellige sfeer in de auto. Heb hele fijne lessen gehad bij Woltheus! Echt een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Walter schreef op
Top rijschool! De instructeur stelt je op je gemak waardoor je rustig in de lesauto zit. De rijlessen zijn leerzaam en worden als dat nodig is meerdere keren uitgelegd. En je rijdt ook nog eens in een BMW!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
Goede rijschool, en leerzame lessen gehad. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen! Rijschool Woltheus bedankt voor de fijne tijd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Rijschoolspot beoordeelt met 4 review(s):
R schreef op
Goede rijlessen gehad, leuke leerzame en gezellige rijlessen. De instructeur is zeer geduldig. Ik ben in 1 keer geslaagd. Zoek je een rijschool? Dan raad

Beoordeel Rijschool Woltheus

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Woltheus

Examencentrum Alkmaar (Auto)

Aantal examens: 83
In één keer geslaagd: ± 42 %
Geslaagd bij herexamen: ± 57 %
Bijgewerkt op: 01-08-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.