•   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Bovag
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Verkeersschool Den Dunne

8,4 ward vissers schreef op
Prima rij instructeur die prima rijles geeft, ik raad iedereen hem aan.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Elise schreef op
Goede persoonlijke begeleiding, er wordt echt de tijd voor je genomen. Tijdens de rijlessen krijg je duidelijke en relevante uitleg. Streng waar nodig, zodat je goed voorbereid je examen ingaat. Het inplannen van de rijlessen gaat erg flexibel, er wordt met de schema's van beide partijen rekening gehouden. Ik vond de rijlessen altijd erg gezellig en heb zeker een leuke tijd bij deze rijschool gehad!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,4 Vivian Vermeeren schreef op
Hele aardige instructeur, streng wanneer nodig. Duidelijke uitleg en afspraken. Flexibel, enzovoorts. Ik ben heel blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Monique schreef op
Een goede rijschool! Leuke docent en de juiste coaching! Alle rijlessen met plezier gereden! Als je een leuke tijd wilt hebben met rijden ga dan zeker naar rijschool den dunne!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,4 Suzan schreef op
Ik heb het erg naar mijn zin gehad bij Dennis! Heb mijn rijbewijs in 1x gehaald met vrij weinig rijlessen. Dennis was altijd op tijd en erg flexibel met het inplannen van rijlessen. Heb het erg naar mijn zin gehad, een echte aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Verkeersschool Den Dunne

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Verkeersschool Den Dunne

Examencentrum Breda (Auto)

Aantal examens: 41
In één keer geslaagd: ± 74 %
Geslaagd bij herexamen: ± 71 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.