Reviews over Autorijschool G. Meijer

8,4 Chris schreef op
Giel is een erg goede instructeur. Hij blijft rustig en zijn uitleg laat niets aan duidelijkheid te wensen. Hij kan een tikkeltje kritisch zijn, maar op de juiste momenten complimenteus. Dankzij hem maak ik met vertouwen mijn eerste zelfstandige kilometers met vertrouwen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Jeremy Claes schreef op
Ik heb met heel erg veel plezier bij deze rijschool leren autorijden. Giel was een erg rustige man waar ik af en toe goed mee kon lachen. Buiten dat kon hij alles fijn uitleggen en kon het ook serieus als het nodig was.

Het goede aan deze rijschool is dat je rustig aan alles kunt leren, er wordt verder geen druk op je gezet en alles komt op zijn tijd? Verder heb ik niet veel negatiefs te vertellen over deze rijschool.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Bram Tempelaars schreef op

Giel Mijer is een goede, duidelijke en leerzame instructeur. Duidelijke uitleg bij fouten, en een nog betere oplossing. Giel heeft veel geduld, en is erop uit ervoor te zorgen dat de leerling veilig deel gaat nemen aan het verkeer!

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Marleen schreef op
Giel is een geweldige rij instructeur! Ik was zelf wat onzeker in de auto waardoor ik bewust veel lessen heb genomen en Giel heeft me er echt mee geholpen. Ik vond het altijd gezellig om met hem te rijden dus ik zag ook nooit tegen de rijles op. Hij legt alles duidelijk uit en zorgt ervoor dat je overzicht houd op wat je doet. Hij stopt veel tijd in het maken van schematische overzichten die je ook mee naar huis krijgt. Zo kun je bijvoorbeeld herhalen hoe je moet parkeren in je eigen tijd, waardoor het allemaal goed binnen komt. Over het algemeen super tevreden, en heel blij met mijn rijbewijs! Bedankt Giel!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Lieke schreef op
Giel is een uitstekend rij-instructeur. Hij is erg gestructureerd. In de map die je in het begin krijgt staat alles tot in de puntjes uitgewerkt, zodat je goed voorbereid bent. In de praktijk is Giel een gezellige man die duidelijk laat weten wat hij wil zien. Ook legt hij erbij uit waarom dat de beste optie is. Als jij je kans om te slagen zo groot mogelijk wil maken, dan raad ik je Giel Meijer aan.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool G. Meijer

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool G. Meijer

Examencentrum Eindhoven (Auto)

Aantal examens: 20
In één keer geslaagd: ± 87 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-09-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.