Reviews over Autorijschool G. Meijer

7,6 Kaylee schreef op
Super fijne rijschool. Giel heeft een rustige en duidelijke manier van uitleggen met een praktijkmap, waardoor je op een later moment alles nog eens kan doornemen. De lessen zijn gezellig én leerzaam!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Nick schreef op
Het is een hele goede rijschool, heel gezellig maar toch heel leerzaam. Alles is helemaal prima geregeld en geeft goede uitleg. Al met al een super rijschool.
Nogmaals dank Giel
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Aleia schreef op
Giel is een rustige man met genoeg geduld om de dingen die je niet snapt 100x opnieuw uit te leggen. De lessen waren gezellig, maar ook leerzaam en serieus als het dat moest zijn. Ik vond de praktijkmap met alle plaatjes en uitleg heel fijn, zeker voor iemand als ik die alles nog eens wil overlezen! Uiteindelijk mijn rijbewijs in 1x gehaald, mede door het vertrouwen dat Giel mij gaf.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Chris schreef op
Giel is een erg goede instructeur. Hij blijft rustig en zijn uitleg laat niets aan duidelijkheid te wensen. Hij kan een tikkeltje kritisch zijn, maar op de juiste momenten complimenteus. Dankzij hem maak ik met vertouwen mijn eerste zelfstandige kilometers met vertrouwen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Jeremy Claes schreef op
Ik heb met heel erg veel plezier bij deze rijschool leren autorijden. Giel was een erg rustige man waar ik af en toe goed mee kon lachen. Buiten dat kon hij alles fijn uitleggen en kon het ook serieus als het nodig was.

Het goede aan deze rijschool is dat je rustig aan alles kunt leren, er wordt verder geen druk op je gezet en alles komt op zijn tijd? Verder heb ik niet veel negatiefs te vertellen over deze rijschool.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool G. Meijer

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool G. Meijer

Examencentrum Eindhoven (Auto)

Aantal examens: 18
In één keer geslaagd: ± 80 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.