•   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›
kaart van Veldhoven

Contactgegevens

Autorijschool G. Meijer Kiekendief 24 5508KT Veldhoven
Website: http://www.rijschoolgmeijer.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Autorijschool G. Meijer

8,8 Sander vA schreef op
Het heeft mij veel tijd en moeite gekost om uiteindelijk mijn rijbewijs te halen, maar nu heb ik het rijexamen wel meteen de eerste keer gehaald. En daarbij had ik mij geen betere leerraar dan Giel Meijer kunnen wensen.

Giel is altijd geduldig in de auto, weet wanneer hij wat moet doen en neemt de tijd om je dingen goed en duidelijk uit te leggen. Als je daarna een foutje maakt, kan hij je precies vertellen wat je fout doet waarna je in alle rust uitleg krijgt over hoe je het beter kan doen. Zijn zelfgemaakte praktijkmap, van o.a. de bijzondere verrichtingen, heeft mij hierbij echt enorm geholpen. Daarnaast heeft hij veel ervaring als rijinstructeur en weet hij waar hij mee bezig is; iets wat hij tijdens zijn lessen ook uitstraalt.

Ik zou Rijschool G. Meijer dan ook aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een vrolijke, rustige, beetje strenge (dat is in dit geval een goed iets) en betrouwbare leerraar voor zijn of haar rijlessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Danny Keessen schreef op
Super lessen gehad! Zeer duidenlijke uitleg en ook aan je zwakke punten wordt veel aandacht besteed! Het theoriepakket is ook erg goed.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Nanet schreef op
Giel heeft een fijne manier van lessen. Hij bouwt alles heel rustig op waardoor je een goede basis opbouwt. Hier heeft hij ook heel veel geduld voor. Telkens als er iets fout gaat doet hij het rustig overnieuw om te zorgen dat het uiteindelijk toch lukt. Mijn twee zussen en ik hebben hier met plezier onze rijlessen gevolgd.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Jorrit van den Hurk schreef op
De rijlessen zijn heel goed opgebouwd.
Elke les kreeg ik weer nieuwe ervaringen met de auto, goede diversiteit in het leren van het rijden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Remco Vanhouwe schreef op
Meneer Meijer geeft op een prettige en geduldige manier les. Dit is erg fijn en geeft vertrouwen achter het stuur. Hij legt rustig en duidelijk uit, en de lessen zijn zeer gestructureerd. De praktijkmap, speciaal door rijschool Meijer ontwikkeld, helpt erg bij het voorbereiden op de lessen en het examen. Inmiddels zit ik vol vertrouwen achter het stuur.
Zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool G. Meijer

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool G. Meijer

Eindhoven (Auto)

Aantal examens: 25
In één keer geslaagd: ± 90 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 13-10-2017
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.