•   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
Beoordeel deze rijschool ›

Contactgegevens

Autorijschool G. Meijer Kiekendief 24 5508KT Veldhoven
Website: http://www.rijschoolgmeijer.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Autorijschool G. Meijer

9,2 Lieke schreef op
Giel is een uitstekend rij-instructeur. Hij is erg gestructureerd. In de map die je in het begin krijgt staat alles tot in de puntjes uitgewerkt, zodat je goed voorbereid bent. In de praktijk is Giel een gezellige man die duidelijk laat weten wat hij wil zien. Ook legt hij erbij uit waarom dat de beste optie is. Als jij je kans om te slagen zo groot mogelijk wil maken, dan raad ik je Giel Meijer aan.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Erwin Vanhouwe schreef op
Giel is een uitstekende rijinstructeur die alles heel duidelijk uitlegt. Je krijgt aan het begin van je lessen een map waarin je alle bijzondere verrichtingen en alles wat je hebt geleerd op de weg nog eens kan teruglezen. Dit is heel fijn omdat je dan altijd goed voorbereid de volgende les ingaat. Giel is ook heel geduldig en zorgt voor een leuke sfeer in de auto. Als je in één keer wilt slagen en echt goed wilt leren autorijden dan is dit de rijschool waar je naartoe moet!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Fijne rijschool! Er wordt veel tijd in je gestoken door duidelijke uitleg met ilustraties ter verduidelijking. Verder is Giel een gezellige man met veel ervaring. Door hem durf ik na het halen van mijn rijbewijs ook echt de weg op!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem (W.) schreef op
Het goede is dat de instructeur echt de tijd voor je neemt. Hij is persoonlijk en wil niet dat je slaagt om er vanaf te zijn maar om veilig in get verkeer te kunnen deelnemen.
Het enige nadeel daarvan is dat het redelijk lang duurt voor dat je op mag gaan.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
De rij instructeur is een geduldige man, die ook naar jouw wensen luistert. Hij weet wanneer je iets lastig vindt en zorgt ervoor dat je datgeen goed onder de knie krijgt.
Ook vraagt hij wel eens wat je lastig vindt en vraagt elke les of je nog vragen hebt.
Hij wil je erg graag helpen en leeft met je mee. De lessen zijn erg leeraam en gezellig.

De rijschool is top.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool G. Meijer

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool G. Meijer

Examencentrum Eindhoven (Auto)

Aantal examens: 25
In één keer geslaagd: ± 84 %
Geslaagd bij herexamen: ± 67 %
Bijgewerkt op: 04-12-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.