Reviews van Autorijschool G. Meijer

8,8 Anoniem schreef op
Fijne rijschool! Er wordt veel tijd in je gestoken door duidelijke uitleg met ilustraties ter verduidelijking. Verder is Giel een gezellige man met veel ervaring. Door hem durf ik na het halen van mijn rijbewijs ook echt de weg op!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem (W.) schreef op
Het goede is dat de instructeur echt de tijd voor je neemt. Hij is persoonlijk en wil niet dat je slaagt om er vanaf te zijn maar om veilig in get verkeer te kunnen deelnemen.
Het enige nadeel daarvan is dat het redelijk lang duurt voor dat je op mag gaan.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
De rij instructeur is een geduldige man, die ook naar jouw wensen luistert. Hij weet wanneer je iets lastig vindt en zorgt ervoor dat je datgeen goed onder de knie krijgt.
Ook vraagt hij wel eens wat je lastig vindt en vraagt elke les of je nog vragen hebt.
Hij wil je erg graag helpen en leeft met je mee. De lessen zijn erg leeraam en gezellig.

De rijschool is top.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Tim schreef op
Giel is een uitstekende rij-instructeur. Je merkt aan alles dat hij zeer ervaren is. Het online programma ter voorbereiding van het theorie examen heeft mij goed geholpen dat ik het in een keer heb gehaald. De lessen zijn goed ingedeeld waardoor je de basis goed aangeleerd krijgt. Giel is streng waar het moet en altijd in voor in grapje waar het kan. Ik ben voor de eerste keer geslaagd en zou Giel aan iedereen aanraden. Ga zo door Giel!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Thijmen van de Goor schreef op
Giel is een uitstekende rijinstructeur. De opbouw van de lessen zijn heel fijn en Giel legt alles goed uit en zorgt ervoor dat je het goed snapt. Bij Giel krijg je een map waarin alles staat dat je moet weten, deze map is heel handig als je sommige onderwerpen terug wil kijken. Giel zorgt er ook voor dat alle administratie altijd in orde is. Als je in een keer je rijbewijs wilt halen is Rijschool G. Meijer een goede rijschool.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool G. Meijer

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool G. Meijer

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.