Reviews over Autorijschool Roepan

6,8 Ouassima schreef op
Pim is echt een goede gast. Hij is serieus in zijn werk en wil gewoon het beste voor je. Dat doet hij op zijn, eigen unieke manier. Je kan met hem lachen, praten en hij zal jou niet op examen laten gaan totdat je het echt onder de knie hebt.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
3,2 Anoniem schreef op
Zeer ontevreden over deze rijschool:
* amateuristische bedrijfsvoering
* geen overleg met ouders over verlenging van lessen
* negatieve motivatie naar leerling toe
* via appjes puschen om rekening te betalen
* vaak verzetten van lessen (al hoewel in overleg)
Helaas een kind over gehouden met negatieve gedachten mbt haar kunnen, dus NIET om kunnen gaan met Faalangstinge cliënten.
Helaas gezakt voor haar praktijk examen. De samenwerking per direct stop gezet, en nu op zoek naar een positieve rijschool die de faalangst van onze dochter kan ombuigen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Heel erg tevereden! Instructeur met veel ervaring. Goed en fijn lesmatriaal, had maar 25 lessen nodig. Altijd optijd aanwezig ????
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool Roepan

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Roepan

Examencentrum Berkel Enschot (Auto)

Aantal examens: 27
In één keer geslaagd: ± 53 %
Geslaagd bij herexamen: ± 58 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.