Reviews over Autorijschool Mijn Droom

9,6 Angelique schreef op
Deze rijschool is de beste in omstreken !!
super bedankt .zonder jullie hulp was het onze zoon echt niet gelukt. Super fijne lessen met duidelijk uitleg . jullie zijn echt super top team de aller beste rijschool die er is echt top????
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
Het was een goede rijschool met fijne begeleiding.
Ik vond het erg leuk om bij deze rijschool rijles te hebben.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Anoniem schreef op
Fijn om verschillende instructeurs te hebben. Vooral Lydia was heel fijn. Rustig, duidelijk, geeft zelfvertrouwen. Ze gaf ook hele goede uitleg.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Anoniem schreef op
Het is een erg fijne rijschool met instructeurs die zeggen waar het op staat. Zo weet je precies wat goed gaat en waar je nog aan moet werken.
Verder zorgen ze ervoor dat je voldoende lest voordat je aan je examen begint, wat erg fijn is.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Renske schreef op
geweldig team van rijinstructeurs! Voor mij is er geen betere rijschool dan Mijn-droom. Ze hebben mij goed de weg op geholpen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Mijn Droom

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Mijn Droom

Examencentrum Berkel Enschot (Auto)

Aantal examens: 78
In één keer geslaagd: ± 95 %
Geslaagd bij herexamen: ± 67 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.