Reviews over Autorijschool Martine

6 Marleen schreef op
Vandaag ook dochter nummer drie in een keer geslaagd bij Autorijschool Martine. Ben zeer tevreden over de aanpak van deze rijschool. En wanneer drie kinderen alles in een keer halen geeft dat wel aan dat dit een prima rijschool is. Ik hoop dat ze nog even doorgaan zodat ook onze jongste dochter haar rijbewijs bij Autorijschool Martine kan halen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Anoniem schreef op
Goede uitleg, geduldig en duidelijk.
Correcte instructeur, altijd keurig op tijd.
Fijne lesauto.
Eigenlijk geen minpunten.

Wat vond je juist goed aan deze rijschool? Wat vond je slecht aan deze rijschool?
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
3,6 Anoniem schreef op
Vreselijk... 41 lessen gehad en nog steeds geen zicht op een examen. Ben overgestapt naar andere rijschool en deze vroeg gelijk na de 1ste les mijn examen aan.
Ondertussen geslaagd bij andere rijschool.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2,4 Anoniem schreef op
Mooie verhalen als je om informatie vraagt.
Maar ondertussen blijven ze maar extra lessen verkopen en je extra lessen aansmeren. Erg onaangename instructeur die je geen vertrouwen geeft.

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
geweldige rijschool!!
in 1x geslaagd met slechts 18 lessen!!! leuke mensen ook!!!
kies echt voor deze rijschool, dan komt het helemaal goed!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Martine

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Martine

Examencentrum Roosendaal (Auto)

Aantal examens: 35
In één keer geslaagd: ± 52 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.