•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Andre van Bijsterveldt Autorijschool t.h.o.d.n. NXXT

7,6 Anoniem schreef op
Hele fijne instructeur met veel geduld. Altijd op tijd en heel flexibel. Kon altijd minimaal 1x per week lessen. Aan te raden!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Sonja Leemans schreef op
André bedankt voor de fijne lessen aan onze zoon. Na opgelicht te zijn bij de vorige rijschool was dit een aangenaam vervolg. Hij is de tweede keer geslaagd en kan nu zijn leven lang genieten van zijn rijbewijs. We zijn zeer tevreden over de goede aanpak van André.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 maroucha schreef op
Goede kwaliteit en fijne uitleg. Je leert in een aantal lessen al heel veel en weten wat het beste voor je is. Kijken goed na de tijd en nemen ook de tijd voor je.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Esmee Jansen schreef op
Super fijne lessen gehad. Fijne geduldige instructeur. Gelijk eerste keer geslaagd! Moet nog wel eventjes met begeleiding (8 maanden) maar dan 18 en alleen op de weg.
Ik raad deze rijschool zeker aan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Rens schreef op
NXXT André van Bijsterveldt is een leuke en leerzame rijschool. Alles wordt duidelijk uitgelegd en meteen toegepast in de praktijk waardoor je veel leert. Verder was het contact ook altijd vlekkeloos en kon ik indien ik vragen had altijd bij hem terecht. Een echte aanrader dus!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Andre van Bijsterveldt Autorijschool t.h.o.d.n. NXXT

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Andre van Bijsterveldt Autorijschool t.h.o.d.n. NXXT

Examencentrum Eindhoven (Auto)

Aantal examens: 20
In één keer geslaagd: ± 30 %
Geslaagd bij herexamen: ± 70 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Berkel Enschot (Auto)

Aantal examens: 25
In één keer geslaagd: ± 42 %
Geslaagd bij herexamen: ± 69 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.