Reviews van Autorijschool Nicole Neijts

8,8 Eva schreef op
Hallo,

Sinds November ben ik al aan het lessen bij rijschool Petra Bens uit Heesch.
Nicole Neijts heeft deze rijschool overgenomen van Petra Bens, maar heeft de naam gehouden omdat deze redelijk bekent is hier in de omgeving!
Elke week heeft ze in haar volle agenda toch nog een plekje voor me vrij, zodat ik geen enkele week hoef over te slaan. Als het een middagje niet uitkomt, maakt ze een extra avond vrij zodat het allemaal doorgaat!
Nicole Neijts is een vrolijke, spontane en humoristische vrouw. Elke rijles hebben we weer onze dolletjes en kunnen we weer veel lachen. Niet te vergeten, geeft ze ook een erg goede uitleg. Voor elk nieuw onderwerp, wordt me eerst goed uitgelegd hoe alles te werk gaat en waar ik op moet letten. Ook als ik nog vragen heb tijdens het lessen, kan ik die gewoon stellen en krijg ik daar netjes antwoord op, hartstikke fijn!
Ik ben erg tevreden over de lessen die ik gehad heb van Nicole Neijts, binnenkort ga ik op voor mijn praktijkexamen en hoop ik dat ik het ga halen natuurlijk. Ik heb er wel vertrouwen in!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool Nicole Neijts

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Nicole Neijts

Examencentrum Den Bosch (Auto)

Aantal examens: 96
In één keer geslaagd: ± 33 %
Geslaagd bij herexamen: ± 58 %
Bijgewerkt op: 04-12-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.