Reviews over Autorijschool Elsenaar

8,8 Maartje Kohl schreef op
Ik vond goed aan deze rijschool, dat je veel routes op internet kan zien met tekst, foto's en filmpjes. Na iedere les kreeg je een link doorgestuurd waar je de route kon bekijken die je die les had gereden. De uitleg was ook heel de duidelijk die je tijdens de lessen kreeg. Anette gaf een aantal richtlijnen waar je je aan kan houden, bijvoorbeeld tijdens het rijden of parkeren. Super goede rijlessen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Ron Daris schreef op
Wat vond je juist goed aan deze rijschool?

De rust die ze voor je pakken . Het gerust stellen voor een examen .
De goede uitleg . De dure auto's spotten ??

Wat vond je slecht aan deze rijschool?

Miss dat Anette soms modieus te laat komt ( meestal maar 1 of 2 minuten )
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
Ik vond het doodeng om te gaan rijden, maar door de goede begeleiding toch in 21 uur geslaagd. Altijd super blij geweest met de keuze voor deze rijschool! Ze geven goede feedback en vooral positief! Zo krijg je meer vertrouwen in je zelf, wat erg helpt bij het leren rijden. Daarnaast bieden ze je alle routes en aandachtspunten aan op de site, zodat je het thuis nog even rustig na kunt kijken. Werkt heel prettig. Kortom: autorijschool Elsenaar is zeker een aanrader!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Rik Hogeland schreef op
Duidelijke en gezellige lessen.
Soms veel leerlingen tegelijk waardoor 'makkelijke' tijden bezet waren. Gelukkig zijn de rijinstructeurs ontzettend flexibel.
Ontzettend fijn gelest bij Elsenaar.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Margo lammers schreef op
Deze rijschool houders hebben erg veel geduld en hebben op ieder probleem een antwoordt of uitvoering om jou op weg te brengen naar dat roze kaartje.

Ik heb het als fijn ervaren om op mijn tempo te kunnen lessen.
Deze zit fijn in de buurt en gaat uitdagingen aan.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Elsenaar

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Elsenaar

Examencentrum Mierlo (Auto)

Aantal examens: 99
In één keer geslaagd: ± 69 %
Geslaagd bij herexamen: ± 83 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.