Reviews over Rijschool Regio 040

9,6 Jeffrey Swinkels schreef op
Fantastische rij instructeur.
Bewaar de rust, want ik kan nog wel eens onzeker zijn.
Heeft me echt fantastisch geholpen en binnen 30 lessen me rijbewijs gehaald.
Echt een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Sangita schreef op
Autorijschool040 is zeker een aanrader!! Ik heb zeer goede en leerzame lessen gehad. Was vaak chaotisch bezig tijdens het rijden, mijn instructeur wist mij daar altijd mee te helpen. Dankzij autorijschool040 ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs en dat met 26 lessen!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Anoniem schreef op
Na een rijopleiding van ongeveer 43 rijlessen heb ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik ben geen riijtalent, maar deze rijcoach heeft mij met veel geduld aan mijn rijbewijs geholpen. Het lespakket was betaalbaar en ik zit nu vol vertrouwen achter het stuur. Deze rijschool is een echte aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Willem schreef op
In 15 lessen mijn rijbewijs gehaald. Goed te spreken over Abed, zijn werkwijze en de sfeer in de lesauto. Alles verliep lekker vlotjes en volgens afspraak. Geen poespas, niet pushen voor extra lessen. Gewoon eerlijk advies dat bij mijn situatie paste.

Ik schrok een beetje van de slechte berichtgeving op deze website. Ik kan me moeilijk voorstellen dat het voor anderen echt zo'n drama is geweest. Vandaar dat ik mijn ervaring hier wil delen.

Van mij krijgt Autorijschool Regio 040 gewoon een dikke duim omhoog!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
3,2 Anoniem schreef op
Uitermate onbetrouwbaar. Voor €2000,- totaalpakket ,afgekocht', maar na 1e keer te zijn gezakt begonnen de problemen. Mijnheer Abed(doet zich ook voor als David)wilde plotseling dat er voor eigen rekening een faalangst examen zou worden afgenomen, terwijl de afspraak all-in was.
Na veel discussie en lange tijd later werden de lessen hervat, maar Abed kwam vaker niet dan wel opdagen. Keer op keer weer een andere smoes, zoals schade aan de auto. Dit terwijl hij adverteert meerdere lesauto's te hebben. Dan weer een uitgelopen vakantie in Marokko, om vervolgens helemaal niets meer te laten horen en ook niet te reageren op berichten.
Een ,gladde jongen' die zich voordoet als gerenommeerd bedrijf, maar in werkelijkheid vanuit een flatje in Woensel opereert.
TRAP ER NIET IN BIJ DEZE FIGUUR!!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
Reactie van de rijschool geschreven op
Beste

Ik denk dat je een vergissen maakt wij hebben geen pakket die 2000 euro kost.

Ik denk dat je de verkeerde rijschool hebt beoordeld want wij kennen jou niet als een van onze leerlingen Gr autorijschoolregio040
next

Beoordeel Rijschool Regio 040

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Regio 040

Examencentrum Mierlo (Auto)

Aantal examens: 1
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Eindhoven (Auto)

Aantal examens: 104
In één keer geslaagd: ± 46 %
Geslaagd bij herexamen: ± 36 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.