Reviews over Autorijschool Wagenaar

8,8 Manuela schreef op
Vandaag geslaagd bij deze hele goede rijschool! veel geleerd tijdens de rijlessen en altijd gezellig in de auto keek er iedere week naar uit. En wil dan ook mijn complimenten geven aan de eigenaresse van deze rijschool hoe goed zij les geeft en op een fijne manier je benaderd ze is echt een hele lieve vrouw. Dank je wel voor alles en vooral je geduld met mij. En wat betreft de negatieve reactie hier te lezen daar is helemaal niets van waar. Raad juist iedereen aan om hier rijles te nemen!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
2 Aya schreef op
Verschrikkelijke rijschool. Komt afspraken niet na * en geeft je geld amper terug. Ik heb er niets geleerd en ik ben super veel geld kwijt aan haar rijschool. Absoluut geen aanrader!
*review gedeeltelijk verwijderd in verband met schending algemene voorwaarden*
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Manoah schreef op
Wat goed was aan deze rijschool is dat het een goede instructeur is die je, wanneer nodig, op juiste manier corrigeert. Bij de een wat meer dan de ander natuurlijk. Stelt je gerust op de juiste momenten en is een gezellige instructeur in de auto. Ben heel blij dat ik bij hem ben gaan lessen. Soms moet ik wat harder aangepakt worden totdat het doordringt en dat heeft hij ook goed ingezien en gedaan. Ik ben in 1x geslaagd.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9 Anoniem schreef op
goeie rijschool goed uitgelegd examen in 1 keer gehaald :)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
10 Anoniem schreef op
Ze leren heel goed en ze gaan goed met me om.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
next

Beoordeel Autorijschool Wagenaar

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Wagenaar

Examencentrum Den Bosch (Auto)

Aantal examens: 19
In één keer geslaagd: ± 53 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.