Reviews over Time2drive

9,2 Milan schreef op
Ik kreeg rijles van een hele vriendelijke man. Peter is ook zeker een geduldige man. Wanneer je iets fout doet stimuleert hij je positief, en dan komt het altijd ook wel weer goed. Het was heel fijn om bij deze rijschool te rijlessen. Ik heb geen spijt en ik ik heb echt een super goede keus gemaakt om hier rijles gehad te hebben.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Sabrine schreef op
Deze rijschool is in één woord: TOP! Geen last van wisselende (of onprofessionele) instructeurs, wat ik bij een andere rijschool in Den Bosch wel heb ervaren. Peter neemt echt de tijd voor je, hij is professioneel en bekwaam, wat ik erg belangrijk vindt. Elke rijles was nuttig en gaf me ook daadwerkelijk het gevoel weer een heleboel geleerd te hebben. Dit mede omdat de les (de tijd waar je voor betaalt) ook volledig aan jou wordt besteed en niet aan het thuisbrengen en/of ophalen van anderen (wat soms wel eens een hele rijles kan duren). Bij Peter krijg je waar voor je geld, waardoor je uiteindelijk goedkoper uit bent. Ik zeg doen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,4 Roy schreef op
En hele goede rijschool. Peter heeft veel geduld met zijn leerlingen.
Je hoeft niemand op te halen of weg te brengen. Peter geeft je veel kansen als er iets niet goed gaat.
Neemt ook de tijd voor je legt ook veel dingen GOED uit.

Kortom hier moet je gewoon je rijbewijs halen!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Floor schreef op
Betrouwbaar, snel (maar veilig), en gezellig! Goede, duidelijke uitleg en veel geduld.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,2 Lisa schreef op
Ik vind het een hele fijne rijschool, de instructeur is rustig. Ik heb in één keer mijn praktijkexamen gehaald en ik heb 40 rijlessen gehad. Het is heel fijn om een particulier te hebben, omdat je dan geen last hebt van wisselende instructeurs en auto's. Wat ook heel fijn is aan deze rijschool is dat je nooit iemand op hoeft te halen of thuis hoeft te brengen, dit betekent meer rust en meer één op één, dat vond ik heel fijn, zo haal je alles uit je uur.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Time2drive

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Time2drive

Examencentrum Den Bosch (Auto)

Aantal examens: 40
In één keer geslaagd: ± 68 %
Geslaagd bij herexamen: ± 47 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.