Reviews over Autorijschool Spitz

9,2 Tycho schreef op
Bedankt Wesley voor de fijne rijlessen!
Je bent recht door zee en dat heeft mij erg geholpen bij het met veel zelfvertrouwen behalen van mijn rijbewijs en dat in 1 keer!
Altijd op tijd, en bereid om met je mee te denken.

Ook qua prijs heel goed omdat het pakket pas aan het eind wordt vastgesteld waardoor je optimaal gebruik kunt maken van de korting.

Vooral doen, lessen bij Wesley van Autorijschool Spitz!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 sandra schreef op
Ja! In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij autorijschool Spitz in Breda!
Ik ben er blij mee! Dank je wel Wesley voor de rijlessen. En met de studentenkorting heeft mij deze rij-opleiding ook veel minder gekost in vergelijking met andere rijscholen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,2 Sanne schreef op
Hele fijne rijschool! Heldere instructeur waarbij je precies weet waar je aan toe bent! Met veel zelfvertrouwen het examen ingegaan en ik ben toen ook in 1 keer geslaagd!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 patatje met schreef op
nou ik vind rijschool de witte raaf in groesbeek heel goed hij leert je goed rijden en zoekt ook naar een oplossing als iets niet lukt ! ook met een beperking ,
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
9 E schreef op
Duidelijk, betrouwbaar, leraar blijft op zoek naar de manier waarop jij het beste leert
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig

Beoordeel Autorijschool Spitz

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Spitz

Examencentrum Breda (Auto)

Aantal examens: 19
In één keer geslaagd: ± 80 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.