Reviews van Autorijschool Musti

10 Melanie schreef op
Aanrader!! Musti legt alles duidelijk en helder uit. Hij blijft altijd rustig, ook al valt de auto 10x uit :D Hierdoor voelde ik mij ook op mijn gemak. Ik heb 28 lessen gehad en met succes in 1x mijn rijbewijs gehaald. Thank Muss.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Femke Hopmans schreef op
Ik ben in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Autorijschool MUSTI heeft alles duidelijk en helder uitgelegd, waardoor het slagen wel heel erg makkelijk werd. Overigens weet Autorijschool Musti 99% van de examen routes. Ik heb precies dezelfde route gekregen die ik al tijdens de lessen 5 keer heb geoefend. Ik raad iedereen aan om bij Autorijschool MUSTI te lessen. Bedankt MUSTI.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool Musti

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Musti

Examencentrum Roosendaal (Auto)

Aantal examens: 10
In één keer geslaagd: ± 50 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-06-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Bergen Op Zoom (Auto)

Aantal examens: 135
In één keer geslaagd: ± 29 %
Geslaagd bij herexamen: ± 38 %
Bijgewerkt op: 01-06-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.