•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews van Autorijschool Ven-Rij

7,2 Floor schreef op
Hele fijne rijschool. Mijn theorie en praktijkexamen in één keer gehaald. Fijne rijinstructeur die heel goed begleid als je last hebt van faalangst. Ik raad iedereen deze rijschool aan als je kleinschaligheid houdt en van persoonlijke begeleiding. Peter blijft ten alle tijden vrolijk en legt je het tot de 100ste keer nog even vrolijk uit. Top rijschool kan het niet anders zeggen!

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Niels schreef op
Goede en fijne rijschool alles in 1 keer gehaald top rijinstructeur kan niet meer zeggen dan wat een top rijschool

Met vriendelijke groet Niels
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Niels schreef op
Goede en fijne rijschool alles in 1 keer gehaald top rijinstructeur kan niet meer zeggen dan echt een top rijschool

met vriendelijke groet Niels
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
Ik heb vanaf begin af aan met erg veel plezier de rijlessen gevolgd! We hebben veel afwisselende dingen gedaan, wat erg prettig was. (Denk aan pond, wasstraat, tanken etc.) Ik heb het afgelopen jaar ontzettend veel geleerd, en ben Peter nog steeds dankbaar dat hij het geduld heeft gehad om 100x hetzelfde te herhalen tot ik het snapte. De manier van lesgeven was totaal niet saai, want met veel humor is alle informatje blijven hangen. Van het koppeling LOS bij de rotonde, naar het naar buiten schreeuwen dat we rechts gaan als ik mn knipperlicht weer eens vergat. Oja en niet te vergeten, als ik met de hele auto over de stopstreep bij het stoplicht eindig, je nog even vrolijk naar iedereen hebt zitten zwaaien. 'Hadden ze ook weer een goede dag' maakte we er dan maar van ;) Peter en natuurlijk Mieke, bedankt voor de leerzame, maar vooral gezellige rijlessen. Vanaf nu zal ik nooit meer zo hard over heuvels zal rijden dat de mandarijntjes naar boven komen :)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Remi schreef op
Vind het een erg goeie rijschool. Veel leuke en leerzame lessen gehad. En Peter legde alles goed uit en dat was zeker fijn. En moest soms ook andere dingen doen bijvoorbeeld tanken ook altijd handig.
Raad deze rijschool zeker aan.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Ven-Rij

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ven-Rij

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.