•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Autorijschool Ven-Rij Christoffelkruid 26 5803CJ Venray
Website: http://www.ven-rij.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews over Autorijschool Ven-Rij

9,6 Anoniem schreef op
Ik heb mijn rijlessen als heel heel prettig ervaren. Ik keek er ook nooit tegen op maar had altijd zin om te lessen. Dit kwam door de fijne sfeer die ik kreeg. Ik voelde me ook heel erg begrepen en serieus genomen. Want het is niet makkelijk voor mij geweest maar ik heb nooit het gevoel gehad dat ik er helemaal alleen voor stond want ik kreeg echt de hulp die ik nodig had. En daarbij het was altijd heel heel gezellig, en daarom ga ik de lessen ook zeker missen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Anoniem schreef op
Goede rijschool, goede uitleg en past zich op de persoon aan. De lessen zijn goed opgebouwd en varieren iedere keer.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
zeer fijne rijschool, heel vriendelijk instructeur. en past de lessen altijd aan wat bij je hoort.
Ook is hij altijd optijd, en kan je hem buiten de rijlestijdens nog om advjes vragen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Veerle schreef op
Zeker een aanrader!

Ik vond het heel fijn om bij peter te lessen. Hij past zn manier van les geven aan op de manier zoals jij het fijn vind, je kan bijvoorbeeld altijd wisselen tussen schakel en automaat wat bij mij het geval was. Hij vraagt ook aan je wat je graag zou willen oefenen die les en daar word dan ook goed aandacht aan gegeven.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Aria Merkestein schreef op
Omdat ik een buitenlands rijbewijs had, moest ik helemaal opnieuw mijn rijbewijs halen. Dat is meestal niet gemakkelijk voor de 'leerling' en voor de 'instructeur'. Maar
Peter was fantastisch. Hij ziet de persoon en neemt dat mee in zijn rij-instructie. Daardoor wist hij de juiste balans te vinden tussen 'aanscherpen van rij-ervaring' en respect voor iemand zoals ik, die al een halve eeuw auto rijdt.
Naast prima instructie, was het ook gewoon gezellig. Dank je wel Peter.
Wat betreft de logistiek, de administratie was altijd voor elkaar (dank je Mieke!) en de rijlessen begonnen en eindigden altijd op tijd.
Ik vind Ven-Rij een prima rijschool.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Ven-Rij

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ven-Rij

Examencentrum Venlo (Auto)

Aantal examens: 14
In één keer geslaagd: ± 80 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 02-08-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.