•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
Beoordeel deze rijschool ›
Dit is mijn rijschool
kaart van Venray

Contactgegevens

Autorijschool Ven-Rij Christoffelkruid 26 5803CJ Venray
Website: http://www.ven-rij.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Autorijschool Ven-Rij

7,6 Anoniem schreef op
Deze rijschool is mij super goed bevallen!!!! Ik heb een aantal lesuren met peter en Joost gemaakt en zij hebben me goed begeleid om me in 1 keer te laten slagen met de tussentijdse toets en het praktijkexamen!!
Hiervoor nogmaals bedankt rijschool ven-rij

Ga zo door chapeau
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Jens schreef op
Zeer goede service, altijd met 100% energie aan het werk, goede begeleiding en leuke rij instructeurs! Heb er nooit met tegenzin hoeven lessen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Floortje schreef op
Heb hele fijne rijlessen gehad van Peter,
Hij geeft goed en duidelijke instructies en is heel geduldig,
en geeft je vertrouwen ook als het even niet gaat zoals je wilt.
Bedankt voor de gezellige tijd!! (:
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Patrick Claus schreef op
Ik heb tijdens de rijlessen en theorielessen erg veel plezier gehad. Er werd veel tijd voor je genomen en de instructeurs waren er geduldig, ook kreeg ik altijd goede uitleg.
alom was het een erg leuke ervaring.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Loes Vergeldt schreef op
Na een lange tijd lessen eindelijk (in één keer) geslaagd! Het heeft een hoop moeite gekost en zelfs als ik het niet meer zag zitten bleef Peter altijd in mij geloven. Peter is heel geduldig als er iets niet lukt of als je iets niet snapt en neemt hij veel tijd om dit te bespreken. Hij weet snel hoe je in elkaar zit en wat er nodig is om jou verder te helpen. Ook zorgt Peter ervoor dat je je op je gemak voelt en met veel grapjes tussendoor was het rijden altijd gezellig. Ik vond het altijd leuk om te lessen en misschien ga ik het stiekem zelfs een beetje missen! Bedankt voor alles:)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Ven-Rij

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ven-Rij

Venlo (Auto)

Aantal examens: 40
In één keer geslaagd: ± 60 %
Geslaagd bij herexamen: ± 85 %
Bijgewerkt op: 26-11-2015
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.