•   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews over Autorijschool Ven-Rij

8 Victoria schreef op
Een erg vriendelijke en enthousiaste rijleraar.
Peter heeft veel geduld. Ik heb veel van hem geleerd.
Ook waren zijn theorie lessen erg fijn en leerzaam.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
Prima rijschool, alles is altijd goed geregeld. Hoewel er door corona veel tegenslagen waren, zijn Peter en Mieke altijd positief gebleven en hielpen ze je overal mee.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
Reactie van de rijschool geschreven op
:)
8,4 Dido Verrijth schreef op
Ik heb bij deze rijschool me altijd prettig gevoeld. Ik heb hier theorie en praktijklessen gedaan. Beide zijn erg goed bevallen!

Tijdens mijn praktijklessen heb ik een groot deel van de lessen geen rijles gehad van peter. De lessen die ik niet met hem heb gehad heb ik een goede vervangingsinstruteur gekregen. De laatste rijlessen heb ik met peter afgerond en dit beviel erg goed!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Wim schreef op
Heb heel veel informatie gehad tijdens een twee uur durende informatie-les over het rijden in een automaat, hetgeen mij heeft doen besluiten mijn huidige handgeschakelde auto in te ruilen voor een automaat.
Dank
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Nathan van Gerven schreef op
Ik heb veel leerzame lessen gehad. Door middel van de blauwe map en uitleg van de plus en min punten tijdens de les kon ik op een goede manier de informatie opnemen. Tijdens de lessen kreeg ik goede instructies over de verkeers situaties. Met het inlevingsvermogen van Peter kon hij met grappige verhalen uitleg geven tijdens de lessen. Al met al vond ik het een top rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Ven-Rij

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ven-Rij

Examencentrum Venlo (Auto)

Aantal examens: 14
In één keer geslaagd: ± 82 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.