•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Autorijschool Ven-Rij Christoffelkruid 26 5803CJ Venray
Website: http://www.ven-rij.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews over Autorijschool Ven-Rij

7,6 Wim schreef op
Heb heel veel informatie gehad tijdens een twee uur durende informatie-les over het rijden in een automaat, hetgeen mij heeft doen besluiten mijn huidige handgeschakelde auto in te ruilen voor een automaat.
Dank
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Nathan van Gerven schreef op
Ik heb veel leerzame lessen gehad. Door middel van de blauwe map en uitleg van de plus en min punten tijdens de les kon ik op een goede manier de informatie opnemen. Tijdens de lessen kreeg ik goede instructies over de verkeers situaties. Met het inlevingsvermogen van Peter kon hij met grappige verhalen uitleg geven tijdens de lessen. Al met al vond ik het een top rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Vond het een hele leuke en leerzame tijd!
Peter kon de gekste grappen maken & je voelde je daardoor ook altijd erg prettig in de auto.
Ook als je iets niet begrijpt, pakt Peter vaak zijn boek of kladblaadje erbij om het duidelijker te maken. Zijn Lego auto is zeer zeker ook niet te missen, erg handig om ergens een goed beeld van te krijgen.

Als je bang bent om te rijden of onzeker bent, is deze rijschool zeker een aanrader!

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Job schreef op
TOP RIJSCHOOL!

Wat een fijne tijd heb ik hier gehad zeg.
Ondanks Corona er een mooie periode van weten te maken.
Peter weet heel goed hoe alles werkt en dan merk je. Zijn ervaring spreekt boekdelen. Na het ongeluk was Peter er helaas even eruit, ik was bang dat dit het einde was voor mij bij Ven-Rij, maar nee hoor. Ze vonden een rij-instructeur die ten minste even goed was zo niet beter. Dit zegt alles, voor Peter en Mieke stopt het nooit en ze gaan door tot het goed is. Als ik de keuze van de rijschool opnieuw kon maken zou ik zeker dezelfde keuze hebben gemaakt.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Jing schreef op

Een top rijschool en met heel veel goed ervaring
De instructeur echt denk aan hoe kan je beter leren !
Vind ik echt top rijschool
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Ven-Rij

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ven-Rij

Examencentrum Venlo (Auto)

Aantal examens: 10
In één keer geslaagd: ± 88 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 09-04-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.