•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Reviews van Autorijschool Ven-Rij

9,6 Aria Merkestein schreef op
Omdat ik een buitenlands rijbewijs had, moest ik helemaal opnieuw mijn rijbewijs halen. Dat is meestal niet gemakkelijk voor de 'leerling' en voor de 'instructeur'. Maar
Peter was fantastisch. Hij ziet de persoon en neemt dat mee in zijn rij-instructie. Daardoor wist hij de juiste balans te vinden tussen 'aanscherpen van rij-ervaring' en respect voor iemand zoals ik, die al een halve eeuw auto rijdt.
Naast prima instructie, was het ook gewoon gezellig. Dank je wel Peter.
Wat betreft de logistiek, de administratie was altijd voor elkaar (dank je Mieke!) en de rijlessen begonnen en eindigden altijd op tijd.
Ik vind Ven-Rij een prima rijschool.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 Anoniem schreef op
Fijne rijlessen gehad bij deze rijschool. De instructeur is duidelijk en past de lessen op jou aan. Zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 tom schreef op

Prima rijschool! Zeker een aanrader!

Wat vond je juist goed aan deze rijschool?
Peter is een leuke vent. Leert het rijden en het kijken/theorie uitstekend! Laat jou ook vooral rijden op de manier waar jij je het fijnst bij voelt.
Wat vond je slecht aan deze rijschool?
Eigenlijk heb ik geen slechte punten om op te merken.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 D schreef op
Ik had zo veel plezier tijdens mijn rijlessen... Best instructor ever!!! Heel erg duidelijke theorie- en rijlessen. Geen spijt. Ik zal mijn lessen missen! ??????
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Sabrina schreef op
Ik heb erg genoten van mijn rijlessen!! Het was gezellig en ga het zeker wel missen nu. Ik werd erg goed voorbereid en er werd mij genoeg tijd gegund voor herhalingen. Ik raad deze rijschool zeker aan! Peter je bent echt een geweldig!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Ven-Rij

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ven-Rij

Examencentrum Venlo (Auto)

Aantal examens: 19
In één keer geslaagd: ± 71 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 01-11-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.