Let op!

Deze rijschool bestaat niet meer.

  •   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›
kaart van Venray

Reviews van Autorijschool Ven-Rij

6,4 Anoniem schreef op
Goeie rijschool en veel variatie in de lessen. Heb een aantal dingen gedaan die je af en toe niet zou verwachten in een rijles zoals tanken enzo, handig om gedaan te hebben.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Jaro schreef op
Elke keer als ik met Peter in de auto stapte, stapte ik met veel plezier in! Peter is een bijzonder goede instructeur die veel aandacht besteed aan zijn leerlingen. Bij elke rijles valt wat te leren en zelfs al maakte ik zoveel fouten, dan stapte ik nogsteeds uit met succeservaringen!

Hartelijk dank voor de fijne en educatieve tijd in de auto!

Met vriendelijke groet,
Jaro
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,2 / schreef op
Goed: je ontwikkelde een eigen manier van autorijden. Je kreeg informatie over hoe het allemaal moest en daarmee ontwikkelde je dan een eigen stijl

Slecht: /

Wat vond je juist goed aan deze rijschool? Wat vond je slecht aan deze rijschool?
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Suze schreef op
Ik vond dat de rij instructeur een super fijne manier van lesgeven had waardoor je altijd met plezier rijles had en je je ook op je gemak voelde. Echt minpunten heb ik niet kunnen ontdekken, het contact liep altijd goed
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Kathy schreef op
Hele goede rijschool. Goede uitleg en begeleiding, gezellige en leerzame lessen. Alles goed geregeld. Ik ben in 1 keer geslaagd.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Ven-Rij

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Ven-Rij

Examencentrum Venlo (Auto)

Aantal examens: 31
In één keer geslaagd: ± 72 %
Geslaagd bij herexamen: ± 69 %
Bijgewerkt op: 02-11-2018
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.