Reviews over Rijschool Joshan

9,6 Omid schreef op
Aanrader, goede rijschool
29 lessen, ttt en in 1 keer geslaagd voor het examen.

Ik moet nu nog 20 woorden typen om dit te kunnen indienen Ik moet nu nog 20 woorden typen om dit te kunnen indienen Ik moet nu nog 20 woorden typen om dit te kunnen indienen
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
zowel de instructeur als prijs/kwaliteit is erg goed en de uitleg is uiteraard ook duidelijk.
een echte aanrader en de lessen kunnen ook nog in verschillende talen verzorgd worden !

Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6 Anoniem schreef op
Top rijschool met een instructeur die humor heeft en die wel van aanpakken wee op een leuke manier. Een rijschool waarbij veel aandacht wordt besteed op de punten die verbetering nodig hebben.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Marwa Akbari schreef op
Ik ben super tevreden over deze rijschool!!
Een lieve en geduldige instructeur die alle tijd voor je neemt en heel flexibel is voor je.
Erg fijne en leerzame tijd gehad.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Jahed schreef op
Ik waskan eerst begonnen met een ander rijschool. Heb daar z'n 40 lessen gevolgd en 2 keer examen (niet gehaald). Ben toen in contact gekomen met Joshan Rijschool. Heeft duidelijk in het begin aan gegeven dat ik al goed kon rijden en geen reden was om veel lessen te volgen. Na een paar lessen met goede begeleiding was ik geslaagd. De rij-instructuer heeft situaties duidelijk uitgelegd was (en is nog steeds) een betrouwbaar leraar. Joshan Rijschool is zeer aan te bevelen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Joshan

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Joshan

Examencentrum Venlo (Auto)

Aantal examens: 99
In één keer geslaagd: ± 37 %
Geslaagd bij herexamen: ± 46 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Examencentrum Roermond (Auto)

Aantal examens: 8
In één keer geslaagd: ± 0 %
Geslaagd bij herexamen: ± 33 %
Bijgewerkt op: 01-09-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.