Reviews over Autorijschool Fangio

9,2 Valon schreef op
Autorijschool Fangio is simpel en goed houd zich aan de afspraken, leert je snel en eenvoudig goede rijinstructeur Ersan veel geduld helpt je graag geeft je goed advies, Fangio is absoluut een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Melissa schreef op
Super fijne rijinstructeur altijd vriendelijk en geduldig. Kreeg alles goed uitgelegd op een hele fijne manier. Ik ben erg blij dat ik bij fangio rijles heb gehad. En dit heeft mij dan ook op mijn 18e mijn rijbewijs opgeleverd. Ik raad het iedereen aan die snel het rijbewijs wilt hebben, maar niet te veel en onnodig veel geld wilt uitgeven. Fangio is echt de perfecte rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Alma schreef op
En goede rijschool waar ik mijn rijbewijs heb omgezet naar Nederlandse rijbewijs.
Heb rijlessen gekregen van en eerlijke rijinstructeur die zich aan de afspraken heeft gehouden. Geen euro meer betaald dan wat nodig was geweest.
Ik heb dus goedkoop en snel mijn rijbewijs gehaald.
Dankjewel Ersan.
Autorijschool Fangio is absoluut een aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit

Beoordeel Autorijschool Fangio

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Fangio

Examencentrum Maastricht (Auto)

Aantal examens: 21
In één keer geslaagd: ± 44 %
Geslaagd bij herexamen: ± 50 %
Bijgewerkt op: 01-11-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.