Reviews over Autorijschool Atlas

10 Axel schreef op
Ik heb in 3 maanden tijd mijn rijbewijs gehaald!Han handelt op een vlotte manier en legt je alles haarfijn uit zodat je het echt begrijpt. Hij gebruikt kleine autootjes om bepaalde dingen uit te leggen en dit werkt echt goed. Je leert echt alles en gaat vol zelfvertrouwen de weg op. De lessen zijn gezellig, humoristisch , maar ook streng op de momenten dat het nodig is. Dit zorgt ervoor dat je de lessen echt serieus neemt en alles goed onthoudt. Ik raad deze rijschool zeker aan!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Chantal rozendaal schreef op
ik ben ontzettend tevreden over Rijschool Atlas, want de sfeer in de auto is erg ontspannen en je voelt je erg snel op je gemak bij Han.
Han is geduldig en gericht op jou om je te stimuleren en motiveren het beste uit jezelf te halen.Ik heb er wat langer over gedaan dan de gemiddelde leerling, maar al met al ben ik erg blij met zo'n instructeur die niet opgeeft, en jou helpt met je zelfvertrouwen.
Er zijn niet veel rijscholen die na een paar keer zakken jou nog moed geven en vertrouwen om verder te gaan.
Buiten het feit dat ik buiten het leren van auto rijden ook goed advies heb gekregen om in jezelf te blijven geloven.
Ik zou deze rijschool zeker bij velen aanbevelen door de sfeer,instructeur en dat je ook de volle 1,5 uur aandacht krijgt om het auto rijden te leren. Ik ga de lessen en de instructeur zeker missen, maar ik ben dan ook erg blij dat ik heb doorgezet en geleerd heb om meer in mezelf te geloven .
Echt een top rijschool, bedankt Rijschool atlas !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 robin schreef op
Voor mij was autorijden een hele grote stap. Door mijn paniek en faalangst was het niet gemakkelijk om in de auto te stappen en dit proces te doorlopen.
Het zou me niet gelukt zijn zonder deze rijschool...
Han is een persoon die echt liefde heeft voor zijn vak en er altijd en bij iedereen het beste van probeert te maken. Hij weet heel goed welke manier van begeleiding je nodig hebt. Voor mij is hij altijd geduldig en begripvol geweest en hier ben ik hem erg dankbaar voor.
Bovendien was het altijd gezellig tijdens de lessen, was er sprake van leuke humor maar ook serieuze en goede adviezen op de momenten dat het nodig is.
Ik kan deze rijschool zeker aanraden voor mensen die (faal)angst ervaren bij autorijden, maar natuurlijk ook voor de mensen die niet kunnen wachten om te beginnen! Iedereen kan bij deze rijschool terecht en iedereen zal op zijn of haar gewenste manier goed begeleid worden.
Naast de goede lesgeving zijn de lessen ook altijd leuk.
Ik heb er niet tegenop gezien om de auto in te stappen voor alweer een les.

Top rijschool, en zeer voor iedereen aan te raden
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 L.breeker schreef op
Rijschool atlas is een hele fijne rijschool. Hele aardige man, geeft rustige instructies en houd je ontwikkeling goed in de gaten. Hij is heel helder, consequent maar ook aardig. De instructeur, is altijd vrolijk en zorgt voor een goede, ontspannen sfeer tijdens het rijden.
Ik had veel zenuwen die mij vaak in de weg zaten, maar hij wist me steeds weer gerust te stellen. Heb heel veel aan de lessen gehad.
Heb mijn rijbewijs in 1 keer gehaald!
Rijschool atlas is goed te bereiken en antwoord snel op vragen.
Han heeft altijd wel een grapje of tip achter de hand. Hij is geduldig, kijk echt naar waar je aan toe bent en past zijn lessen daarop aan. Met het laatste advies: "Blijf rijden zoals ik het je heb geleerd, en niet zoals de examinator zou rijden." ben ik het examen in gegaan.
En met de hulp en steun van Han ben ook ik nu een trotse eigenaar van een roze kaart.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Anoniem schreef op
super fijne rijschool!
Altijd een relaxte sfeer, na elke les weer het gevoel ook echt iets te hebben geleerd.
Han is vriendelijk en kan heel goed inschatten wat jij nodig hebt om vooruit te gaan en vertrouwen te krijgen. Als je op examen gaat, weet je ook zeker dat je er klaar voor bent, ik ben de 1e keer geslaagd!
Een aanrader voor iedereen die een betrouwbare rijschool zoekt.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Atlas

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Atlas

Examencentrum Kerkrade (Auto)

Aantal examens: 61
In één keer geslaagd: ± 38 %
Geslaagd bij herexamen: ± 59 %
Bijgewerkt op: 01-10-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.