•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Rijschool Ozzi Seelenstraat 3 6412HM Heerlen
Website: http://www.rijschoolozzi.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews over Rijschool Ozzi

8,4 Valentina schreef op
Dankzij Rijschool Ozzi mag ik deze week mijn rijbewijs bij de gemeente ophalen! En dat terwijl ik dacht dat het me echt NOOIT gaat lukken! Oswald is niet alleen ervaren en professionele rijinstructeur, maar komt ook als een hele rustige, vriendelijke en geduldige persoon over. Hij wist vrijwel meteen waar ik nog aan moet werken en wat ik precies nodig had: rust in de auto. Hij ging niet oneindig praten, reageerde altijd heel rustig, zelfs al deed ik hele gekke dingen :))) Ook geeft Oswald altijd eerlijke feedback en goede adviezen. Bij hem wordt je niet alleen voor het rijexamen voorbereid, maar leer je ook echt veilig autorijden. Dankjewel, Oswald. Dankzij jou ben ik eindelijk geslaagd voor mijn rijbewijs! Now let the fun begin! ????
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Jordy schreef op
zeer ervaren rijinstructeur, weet precies wat je wel en niet goed doet en hoe je dat moet verbeteren. Ook heel rustig en in het algemeen een goede instructeur. Ik had altijd geen zelfvertrouwen, maar dankzij Oswald heb ik het uiteindelijk toch gehaald!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Ruben Claus schreef op
Oswald Wouda heb ik ervaren als een fijne en rustige rijinstructeur met weinig kennis van politiek ??. De lessen verliepen altijd in goede sfeer en ik heb de begeleiding gekregen die ik nodig had. Kortom een goede rijschool die ik iedereen aanraad. Veel succes verder Oswald!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 joshua jacobs schreef op
Top rijschool !

Wat vond je juist goed aan deze rijschool?
Alles aan deze rijschool is goed zeker om aan te raden en als je wilt slagen ga voor rijschool ozzi !!
Wat vond je slecht aan deze rijschool?
Geen slechte opmerkingen !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Anoniem schreef op
Super rij school. Weet wat je nodig hebt en helpt je daar mee. Geeft uitleg waar je wat aan hebt en is heel geduldig met je
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Ozzi

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Ozzi

Examencentrum Kerkrade (Auto)

Aantal examens: 27
In één keer geslaagd: ± 88 %
Geslaagd bij herexamen: ± 70 %
Bijgewerkt op: 02-08-2020
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.