•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Slagings garantie
  •   Faal- en rijangst
  •   Spoedopleidingen
  •   Automaat
Beoordeel deze rijschool ›
kaart van Heerlen

Contactgegevens

Rijschool Ozzi Seelenstraat 3 6412HM Heerlen
Website: http://www.rijschoolozzi.nl Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Rijschool Ozzi

8 Anoniem schreef op
Ik vond het wel fijn dat de rijinstructeur en jijzelf als leerling veel contact hebben. Niet alleen verkeer maar ook persoonlijke verhalen komen aanbod. Hierdoor raak je wat gebonden. Het is ook fijn fat je de tijd krijg om je te ontwikkelen en dat er makkelijk rekening wordt gehouden met wijzigingen in je persoonlijke omstandigheden.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
De begeleiding was super.
Hij was heel geduldig en gaf duidelijke uitleg.
Door een mis-communicatie was er iets verkeerd gegaan (lesdagen verkeerd ingevuld), maar dit werd netjes en correct opgelost.Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
6,8 Anoniem schreef op
Goede en duidelijke instructeur. Zegt je voor- en achteraf wat er moet gebeuren of is gebeurd. En er is een tussenevaluatie om te kijken of je bewust bent van situaties met je eigen rijgedrag.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Ita Voncken schreef op


Perfecte opleiding gehad. Door mijn leeftijd(67) had ik meer lessen nodig dan normaal. Ben de tweede keer geslaagd en voel me echt veilig op de weg, dankzij mijn instructeur die me de angst voor het verkeer heeft weggenomen. Een aanrader voor diegene die op latere leeftijd nog een rijbewijs wil halen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Martijn Martens schreef op
Fijne lessen, instructeur blijft altijd rustig en ontspannen.

Situaties worden duidelijk uitgelegd en indien nodig zelfs geschetst.

Slechts 30 lessen waren nodig om voor alles binnen 1 keer te slagen

Een echte aanrader.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Rijschool Ozzi

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Rijschool Ozzi

Examencentrum Kerkrade (Auto)

Aantal examens: 18
In één keer geslaagd: ± 93 %
Geslaagd bij herexamen: ± 100 %
Bijgewerkt op: 02-12-2018
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.