Reviews van Autorijschool Leon

9,6 Coen Crombach schreef op
Een zeer nette, betrouwbare, doelgerichte en educatieve rijschool. Elke rijles Is weer anders. Alles wordt goed en grondig doorgenomen, je kan altijd met vragen terecht en er wordt met een goeie portie humor doelgericht naar het einddoel gewerkt: Je eigen rijbewijs!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8 Anoniem schreef op
De rijlessen waren leuk en zeer leerzaam, elke rijles wat geleerd en altijd een leuke sfeer in de auto! Top rijschool!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Laura schreef op
Een leuke rijschool waarbij ik met veel plezier mijn rijbewijs heb gehaald!

Ik voelde me meteen op mijn gemak en de intructeur was erg behulpzaam. Dit kwam doordat hij altijd een duidelijke uitleg gaf en waar nodig was een situatie tekende. Hierdoor kreeg je een beter beeld wat je moest doen en door die situatie schets werd het voor mij veel makkelijker.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Floris schreef op
Heb bij deze rijschool op een super leuke manier mijn rijbewijs gehaald! Leuke instructeur die altijd wel in is voor een praatje of grapje. Daarnaast wordt alles duidelijk uitgelegd en mag je een oefening zo vaak herhalen als je zelf wilt. Kortom gewoon een TOP rijschool.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Guillaume schreef op
Super goede rijschool! Perfecte manier van les geven! Ook in de theorie geven ze je genoeg steun om het de eerste keer te halen! Qua prijs is het ook goed! Ik ben zeer blij met deze rijschool zeker een aanrader!!! Als je een top kwaliteit wilt voor een lage prijs moet je bij deze rijschool zijn!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Leon

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Leon

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.