•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›

Contactgegevens

Autorijschool Leon Zeishof 3 6418JK Heerlen
Website: http://www.autorijschool-leon.nl/ Tel: Toon telefoonnummer

Reviews van Autorijschool Leon

10 Anja schreef op
Wat een fantastische instructeurs! Ze nemen de tijd voor je, leggen alles met liefde meerdere malen uit totdat je het begrijpt en geven een heel fijne sfeer tijdens de rijles. Voor mij was zelfvertrouwen een punt waaraan gewerkt moet worden, maar mijn instructrice heeft me ontzettend goed geholpen hiermee en een goede boost gegeven. Hierdoor ben ik in 1 keer geslaagd. Chapeau!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,2 Zoë schreef op
Enorm fijne rijschool!
- snel bereikbaar
- niet te duur
- leuke en fijne lessen
- je rijdt in een benzine auto, geen diesel.

Kortom een hele goede rijschool! Enorm veel geleerd en blij met m’n behaalde resultaat.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Pim schreef op
Hele leuke lessen waar ik me ook vertrouwd en veilig voelde! Ik zag nooit tegen de rijlessen op en ik vond het altijd gezellig tijdens de rit.
Met veel vertrouwen op examen gegaan en in één keer gehaald!
Heel erg bedankt Leon & Jacqueline!!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
7,6 Dana schreef op
Heel positief! Leon en Jacqueline nemen echt de tijd voor je om het goed onder de knie te krijgen! Ze houden je vooruitgang bij met een schema zodat je kunt zien wanneer je klaar bent voor het examen. Ik heb de rijlessen erg prettig ervaren. Zeer zeker een aanrader!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
9,6 Anoniem schreef op
Altijd ontspannen, duidelijke en nuttige uitleg. Ging alle keren met veel plezier naar de rijles. En dat alles voor een betaalbare prijs, wat fijn is als je budget niet oneindig is.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Leon

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Leon

Examencentrum Kerkrade (Auto)

Aantal examens: 79
In één keer geslaagd: ± 73 %
Geslaagd bij herexamen: ± 74 %
Bijgewerkt op: 06-09-2019
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.