•   Gratis proefles
  •   Vaste instructeur
  •   Faal- en rijangst
  •   Theorie les/cursus
  •   Tussentijdse toets
Beoordeel deze rijschool ›
Ik ben eigenaar van deze rijschool ›

Contactgegevens

Autorijschool Leon Zeishof 3 6418JK Heerlen
Website: http://www.autorijschool-leon.nl/ Tel: Toon telefoonnummer

Reviews over Autorijschool Leon

4,4 Anoniem schreef op
Toch geen goede ervaring. Weigert een keer 's avonds in het donker les te geven of tijdens slecht weer als regen. Dus weinig flexibiliteit en niet goed voor het leerproces. Achteraf bericht op hun Facebook, zonder aan mij te vragen, met mijn naam over dat ik geslaagd ben. En dat staat er nu nog steeds (wat ik niet wil)
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,8 Anoniem schreef op
Ik wil rijschool Leon heel erg bedanken voor de fijne lessen. Zelf was ik erg nerveus maar door Jaqueline en Leon heb ik toch mijn rijbewijs weten te halen.
Ze paste hun lessen helemaal op jouw aan zodat jij zo snel mogelijk en zelfverzekerd je rijbewijs haalt! Wie opzoek is een naar fijne, vertrouwde, leuke en leerzame lessen moet naar autorijschool Leon!

Harstikke bedankt !
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Nada schreef op
Lessen zijn heel duidelijk en heel goed. Gegarandeerd een leuke tijd samen met leon & jacqueline. Dus de beste rijschool van heel heerlen.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
10 Liam Merx schreef op
Geweldige rijschool! Altijd met plezier gereden. Zeer gezellig in de auto en als het moet wat strenger/directer. Ik ben in een keer geslaagd door Leon. Ik weet zeker dat andere dit ook kunnen hier.
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
8,4 Anoniem schreef op
Super leuke en leerzame rijschool. Zeker een aanrader als naast het leren rijden ook gezellige lessen wil hebben! Er wordt duidelijk uitleg gegeven en je hoeft niet bang te zijn om fouten te maken! Dankjewel autorijschool Leon!
Betrouwbaar
Uitleg
Humeur
Geduldig
Prijs / Kwaliteit
next

Beoordeel Autorijschool Leon

Type- & status van de lessen
Beoordeling
Jouw gegevens

Slagingspercentages Autorijschool Leon

Examencentrum Kerkrade (Auto)

Aantal examens: 59
In één keer geslaagd: ± 52 %
Geslaagd bij herexamen: ± 54 %
Bijgewerkt op: 01-05-2021
Bron: CBR Rijschoolgegevens
 

Wat is het gemiddelde CBR slagingspercentage in Nederland?

Het gemiddelde CBR slagingspercentage ligt op 50%. Dit betekent dat ongeveer 50% van alle leerlingen in 1 keer slaagt voor het praktijkexamen. Het CBR houdt van elke rijschool bij wat de slagingspercentages zijn.

Slaag ik sneller bij een rijschool met een hoog CBR slagingspercentage?

Nee, je slaagkans bij een rijschool hangt af van meerdere factoren: het aantal rijlessen dat je volgt, de rij-instructeur en de kwaliteit van de rijles. Sommige rijscholen nemen geen risico en laten je pas afrijden wanneer ze er zeker van zijn dat je slaagt. Dit is niet direct verkeerd, maar het risico kan zijn dat je onnodig veel rijlessen volgt.

Hoe selecteer ik dan een goede rijschool?

Het halen van je rijbewijs kost veel tijd en geld. Zorg er dus voor dat je een goede rijschool kiest en neem de tijd om je te verdiepen in het aanbod van rijscholen. Vergelijk rijscholen in je omgeving door de CBR slagingspercentages te vergelijken. Lees wat anderen vinden van de rijschool door reviews te lezen. Maar vraag ook eens aan bekenden bij welke rijschool zij hebben gelest en wat ze ervan vonden. Daarnaast bieden sommige rijscholen een gratis proefles aan. Hiermee kun je kijken of deze rijschool bij je past en of je een klik hebt met de instructeur.

Wat doet het CBR eigenlijk?

CBR staat voor Centraal Bureau voor Rijvaardigheden. Het CBR beoordeelt de rijgeschiktheid van bestuurders van auto's, motoren, bromfietsen, vrachtwagens en bussen. Dit doen ze onderandere door theorie en praktijkexamens af te nemen. Je volgt rijlessen bij een rijschool, maar het examen doe je altijd bij het CBR.